idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Logitech Pop Mouse Mist Emoji Tuşlu Sessiz Kablosuz Mouse - Bej

Az daha çoktur: Yumuşak gri ve doğal kum renkleri zarif, minimalist bir palet üzerinde öpüşerek POP Sessiz Mouse Mist ile anlaşılır bir etki yaratmanıza fırsat verir. Duygular parmaklarınızın ucunda: Tamamen Logitech Software ile özelleştirilebilen 8 değiştirilebilir emoji tuşu ve 1 emoji menü tuşuyla çevrimiçi kişiliğinizi ortaya çıkarın(sadece Windows ve macOS'ta). Hoş fırlamalı yazma: Daktilo tarzı mekanik tuşlarda neredeyse bağımlılık yapan yazma deneyimini yaşayın; Tıklayıp, tıkırdayarak ve parmaklarınızın rahatı, kepçeli tuşlar üzerinde zıpladığını hissedin.

Çoklu cihaz: POP Keys'in 3 cihaza kadar eşleştirin, geçiş yapın; Windows, macOS, Chrome OS, Android, iPadOS veya iOS'ta Bluetooth veya Logi Bolt USB alıcısı aracılığıyla bağlanın. Uzun vadeli sizin için: 3 yıllık pil ömrüne ve 50 milyon vuruşa kadar dayanacak şekilde tasarlanmış tuşlara sahip bu kablosuz harici klavye ile kendinizi kalbinizin istediği gibi ifade edin. Daha iyi hissetme faktörü: Bu kompakt, taşınabilir klavye, daha iyi omuz konumlandırma ve vücut duruşunu uymak için tasarlanmıştır ve kolay gizlemek için yerden tasarruf sağlayan bir tasarıma sahiptir.

Estetik uyum: POP Keys'inizi, emojiler ve kısayollar dünyasını açan özelleştirilebilir bir üst tuş ile her yerde çalışmak için tasarlanmış rahat ve sessiz mouse POP Mouse ile eşleştirin. POP Keys’teki plastik parçalar, sertifikalı tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik (Blast: %41; Daydream, Heartbreaker, Mist ve Cosmos: %20) içerir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.