idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Logitech G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz

Canlı animasyonlar, oyun ve medya odaklı ayarlar arasından seçim yapabilir veya LIGHTSYNC RGB ile yaklaşık 16,8 milyon renkten kendi ayarlarınızı programlayabilirsiniz. Oyun sınıfı algılayıcı sayesinde doğru imleç izleme ve hızlı tepki verme performansı sunar. 200-8.000 DPI arasında ayarlanabilir hassasiyetle, oyun tercihinize uygun doğru seviyeyi seçebilirsiniz. Klasik altı tuşlu tasarım, hem rahatlık hem de güven sağladığından istediğiniz gibi keşfedebilir, büyü yapabilir ve oynayabilirsiniz. Birincil sol ve sağ tuşlar, hassas tuş aktivasyonu ve tutarlı bir deneyim sunan Logitech G özel metal yaylı tuş gerginliği sistemine sahiptir, defalarca tıklayabilirsiniz. Logitech G HUB’ı kullanarak sık kullandığınız komutları ve makroları 6 tuşun her biri için programlayabilir, DPI ayarlarınızı, aydınlatma animasyonları ve efektlerinizi özelleştirebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.