idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Elinizdeki kitap, emekli bir asker olan Halife Hafter’in beklenmedik bir şekilde Libya’nın başkenti Trablus’a yönelik başlattığı saldırının bilinmeyen yönlerini aydınlatmaktadır. Trablus’a yönelik bu saldırının hazırlığı, bölgesel ve uluslararası çapta aldığı güçlü destekle, kandırmaca taktik ve yöntemlerle gizlice yapılmış olup Libya’nın, silahlı milis kuvvetlerinin birbiriyle çatışmalarının, devlet kurumlarının çökmesinin ve Ulusal Mutabakat Hükümeti’nin inisiyatif alamamasının yol açtığı kaos ortamı da saldırı için uygun zemini hazırlamıştır. Öte yandan Hafter’in el-Hades TV gibi medya organları ve sosyal medya vasıtasıyla yaptığı güçlü medya propagandası ve psikolojik harp taktikleri, savaşı ve nefreti körükleyip rakiplerini, vatan düşmanı ve dini istismar etmenin fütursuz örneği olarak ve adını Kur’an’ın bir ayetinden alan “feth-i mübin operasyonuna karşı çıkan kâfirler” olarak göstermesini sağlamıştır.
 
Trablus’a yönelik saldırının yol açtığı trajedinin hatıraları Libya halkının hafızasında hiç unutulmadan kalacaktır. Libya halkı Sevani’deki katliamda ölen çocukları, Fercan’a yapılan hava saldırısını, kendisi de karnına saplanan bir şarapnel parçasıyla yaralandığı halde kocası Enis’e yardım etmeye çabalayan, sürekli “Çocuklarımız için dayan Enis!” diyerek onu taşıyıp kurtarmaya çalışan Hatice’nin feryatlarını asla unutmayacaktır. Dünya da Tacura’daki mülteci sığınma merkezine yapılan ve altmış mültecinin öldüğü ve yüz otuzdan fazlasının yaralandığı saldırı sonrası yaşanan insanlık trajedisini unutmayacaktır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.