idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (1)

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

 

Bu kitap küçük bir şehirde mütevazı bir hayat sürmekte olan March ailesinin yaşadıklarını konu almaktadır.

Jo, Meg, Beth ve Amy adlarında, her biri farklı karakterlere sahip dört kız kardeşin hayatı babalarının savaşa katılmasıyla tamamen değişir. Yaşadıkları sıkıntılar geleceğe dair hayallerini, sorumluluklarını, hayata bakış açılarını ve benliklerini şekillenmeye başlar. Bu olgunlaşma sürecinde, çeşitli zorluklara birlikte göğüs germeyi öğrenir; aile bağlarının, sevginin, dostluğun ve çalışmanın önemini kavrarlar.

Louisa May Alcott, kendi hayat hikâyesinden esinlenerek yazdığı, edebiyat klasikleri arasına girmiş olan bu değerli eseriyle insanlara çok zor koşullarda dahi mutlu olunabileceğini anlatmak istemiştir. 

 

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Louisa May Alcott
Çevirmen:Fatma Burcu Uzunoğlu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.