idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

2 Cihaz 1 Arada, Fotoğraf Makinesi + Fotoğraf Yazıcısı: 

Kodak Mini Shot 2 Retro ürünümüz, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde anlık görüntüler çekmenize ve yazdırmanıza olanak tanır, doğrudan Kodak Mini Shot 2 Retro'dan yazdırın. Bluetooth aracılığıyla herhangi bir mobil cihaza bağlayarak fotoğraf galerisinden hızlı ve zahmetsiz bir şekilde baskıda alabilirsiniz.

 

Özel Tasarım:

Harika fotoğraflar çekmek ve basmak için ne gerekiyor? Mobil cihazlarınız ve Kodak 4Pass! Bu harika aygıtı içeride, dışarıda veya evde kullanın! Aşık olacağınız eşsiz retro tasarıma sahiptir. Mini Shot 2 Retro kamera ayrıcalıklı ve lüks bir his verir, böylece 60'ların gerçek bir fotoğrafçısı gibi hissedebilirsiniz.

 

Premium Kalite: 

Kodak Mini Shot, anında kusursuz fotoğraflar basmak için 4Pass Teknolojisini kullanır. Her fotoğraf, uzun ömürlü parmak izine ve suya dayanıklı olması için bir laminasyon işlemiyle yazdırılır.

 

Kodak Uygulamasının Tadını Çıkarın:

Her yerde ve her zaman baskı almanıza izin veren ücretsiz bir Kodak uygulaması geliştirdik. iOS ve Android cihazlarla uyumlu basit ve sezgisel. 

 

Saklamak ve Paylaşmak için doğru seçim:

Bu yüksek kaliteli fotoğrafları kullanarak anılarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın! En sevdiğiniz resimleri basın ve bu resimleri sonsuza kadar bozulmadan saklayın.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.