A.K Müzik Kadının Gücü
(0 yorum)
“Bestemi benim yazmadığımı, ya da başka bestecilerden yardım gördüğümü kesin biçimde ileri süren haberler bana ulaştı. Hatta, bir keresinde, Rebecca Clarke’ın başkasına ait bir takma isim olduğunu -başka bir deyişle benim var olmadığımı- bildiren bir gazete kesiği aldım. O yüzden, bu vesileyle gerçekten var olduğumu, vurgulamak istiyorum. Viyola sonatım benim yardım görmeksizin yaptığım kendi öz bestemdir!”
Bu satırlar Amerikalı besteci Rebecca Clarke’ın otobiyogafisinden. Clarke 1919’da tamamladığı ‘Viyola Sonatı’nı aynı yıl uluslararası bir yarışmaya gönderdi ve iki birinciden biri oldu. Kazanan isimler zarftan çıkarıldığında, jürinin yüzünde müthiş bir şaşkınlık ifadesi belirdi, çünkü bestecilerden biri kadındı. Şimdi o eser iki kadın müzisyen Esra Pehlivanlı ve Anastasia Safonova tarafından icra ediliyor. Bu CD’nin yapımına destek veren de, çevreye ve sanata duyarlılığıyla “saygıdeğer” nitelendirmesini hakeden bir kadın Nirvana Aydıner olunca albümün adının neden ‘Kadının Gücü’ olduğu daha iyi anlaşılıyor.
Albüm İçeriği
|
Disk Sayısı: 1
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.