idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Gözünü açıp kitapları görmüştür sanki! Nerede bir kalem kıvrılır, nereden akar sözcükler, nereye döner yüzünü kâğıt, söz hangi koyakta/ kuytuda çoğalır; bilsin/ bilinsin ister. Bahri Karaduman’dır o, nice usta kalemde/ seste emeği ışıl ışıl olan... Bir ömrün çoğunu dahası varını yoğunu buna vermiş... kanat alıştırmalarından usta işi taklalara, uzak iklimlerden yakın limanlara “ah, hepsine erişsem” derdiyle tutuşup yanmıştır. Okur, çizer; okur, not düşer, okur, dert edinir; okur, söyler... ille ki paylaşsın, duyursun ister... başka gözler de görsün onun dikkatinde çoğalanları... satırlarında çığlık çığlığadır heyecanı, yüreğinden yükselen çocuk hevesi... Dünyanın/ dünyamızın yazını ilgi çemberindedir, genişçe açar şemsiyesini. Ne ki başka bir derdi de nicedir koynunda soluklandığı kentidir, İzmir’dir. İzmir’deki kanat vuruşlarını, kımıldayan yaprakları, inceden akan suyu, denizin çoğun ipileyişini kimi çoğalan sesini, çisil çisil yağmuru, imbatın omuzladığı kederi, gevreğin yakışıklı kokusunu, çiğdemin çıtır türküsünü doldurur heybesine/ çıkınına, düşer yollara... Bir patikadan yürümenin inceliğiyle açar kalemini, düşer postacının izine: - Hey okur! Mektubun var! Açarsan pencereni İzmir senin olur! İlk mektubu “Işığa Yeniden Bakmak”tı. Bu, ikincisi. Bakın, İzmir’in türküsü çoğalıyor kapınızda. Yunus Bekir Yurdakul (Tanıtım Bülteninden)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.