idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Bir çocuğun ilk öğretmeni anne babasıdır.” sözüyle yola çıkarak eğitim sürecinde çocuğun ve ailenin etkin katılımı sağlanmalıdır. Bilimsel araştırmalar yaşamın ilk 6 yılının çocuğun gelişiminde önemli yer tutmakta olduğunu göstermektedir. Zenginleştirilmiş ortam ve çevre, çocuğun zeka potansiyeli ile doğrudan ilişkilidir. Çocukların gelişiminde yaratıcı etkinlikler önem arz etmektedir. İlk Dikkat Kitabım ile evde zenginleştirilmiş bir ortam sunarak çocuğunuzla geçirdiğiniz vakti daha etkin bir şekilde değerlendirebilirsiniz. İlk Dikkat Kitabım; mantık, kritik düşünme, odaklanma, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirme için tasarlanmıştır. Yaz-Sil kalem kullanarak bu etkinliklerimizin çocuklar tarafından sıklıkla yapılmasına destek olmak istedik. Aynı zamanda kitabımızın daha kullanışlı olmasını sağladık. Basitten zora doğru sıraladığımız etkinliklerimizde çocuğunuzu cesaretlendirin. Çocuğunuzun öz güveninin geliştiğini göreceksiniz. İşte size yardımcı olacak bazı ipuçları: * Yaz-Sil kalem ile daha fazla deneyimlemesine fırsat verin. Böylece etkinlikleri tekrar tekrar yapmasını sağlayabilirsiniz. * 2-4 yaş çocukların dikkat süreleri kısadır. Çocuklar uzun süre kitapların başında etkinlik yapmaları konusunda zorlanmamalıdır. * Çocuğunuzun yaratıcılığını destekleyin. Her sayfada sorular sorarak ona farklı bir bakış açısı.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.