idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (8)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (43)
  • Soru ve Cevap (0)

Genç Timaş İçimdeki Müzik - Sharon M. Draper

Beyin felciyle doğan küçük bir kız çocuğu, hayatını kuşatan pek çok zorlukla nasıl mücadele edebilir? Bu çocuk, yaşadığı ruhsal ve fiziksel zorluklarla mücadele edebilecek gücü nereden bulabilir? Bu soruların cevabı, 11 yaşındaki Melody'nin hikâyesinde saklı. Hüzün ve umut dolu bu hikâyeye şahit olmak için eğitimci ve yazar Sharon M. Draper'ın yazdığı İçimdeki Müzik adlı romanı okuyabilirsiniz. Dilerseniz bu etkileyici hikâyenin içeriğine biraz değinelim.

 

"İçimdeki Müzik" adlı kitabı neden okumalısınız?

1997'de Yılın Ulusal Öğretmeni seçilen, Coretta Scott King Ödülü'ne sahip Amerikalı yazar Sharon M. Draper'ın kaleme aldığı İçimdeki Müzik adlı roman; 264 sayfadan oluşuyor. 10 yaş ve üzeri okurlara hitap eden romanda beyin felciyle doğan küçük Melody'nin hikâyesi, oldukça etkileyici bir şekilde kendi dilinden anlatılıyor. Konuşamayan ve hareketlerini kontrol edemeyen Melody, çevresindeki insanlar ve doktorlar tarafından zihinsel engelli sanılsa da aslında çok zeki biri ve oldukça güçlü bir fotoğrafik hafızaya sahip. Küçük Melody'nin en büyük destekçileri ise onu çok seven annesi ve babası. Melody'nin hikâyesinde anne ve babasının yanı sıra pek çok karakter daha yer alıyor. Melody'nin küçük kardeşi Penny, arkadaşı Rose, özel yardımcısı Catherine, tarih öğretmeni Bay Dimming ve komşuları Bayan Violet Valencia bu karakterlerden bazıları. Melody'nin hayatındaki her bir karakter, onun için ayrı bir önem taşıyor. İyi karakterler, Melody'nin hayatını hem maddi hem manevi anlamda kolaylaştırıyor. Kötü karakterler ise bazen yaşam enerjisini düşürüyor bazen de hırslanıp hayata daha sıkı tutunmasını sağlıyor. Siz de bu güçlü kızın hikâyesini okuyarak hayattaki olumsuzluklara karşı bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Ayrıca topumda dezavantajlı konumda olan bireylerin hayatlarındaki zorluklara şahit olarak onlarla empati kurabilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

School Library Journal'in "Cesur, sürükleyici ve samimi bir hikâye..." olarak nitelendirdiği İçimdeki Müzik adlı romanın iki yılı aşkın bir süre boyunca The New York Times'ın çok satanlar listesinde yer aldığını biliyor muydunuz? 48 ödüle sahip eser, özgün dili İngilizcede orijinal adı "Out of My Mind" olarak ilk kez 2010 yılında yayımlanır. 2016 yılında Zeynep Kürük tarafından Türkçeleştirilir ve Genç Timaş aracılığıyla Türkiye'deki okurlarla buluşturulur. Gümüş Romanlar dizisinde yer alan kitabın kapak tasarımı Cumba Co tarafından yapılır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Sharon M. Draper'ın İçimdeki Müzik adlı romanını beğendiyseniz The New York Times'ın çok satanları arasında yer alan Karışık adlı diğer eserini de okuyabilirsiniz. Ayrıca Jo Cotterill'in kaleme aldığı Limon Kütüphanesi ve Paola Peretti'nin yazdığı Kiraz Ağacı ile Aramdaki Mesafe adlı eserlere de göz atabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.