idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Havit M81 Oyuncak Temalı Akıllı Bileklik, istediğiniz karaktere uygun değiştirebilir 3 farklı oyuncak ikonu ve teması ile günlük moduna göre değiştirerek kullanabilirsiniz.

IP68 su geçirmezlik sertifikası ile yağmur yağarken, duş alırken, havuzda ve denizde rahatlıkla kullanmak üzere tasarlanmıştır.

90mAh bataryası ile ortalama kullanımda 1 hafta kullanım imkânı sunmaktadır.

8 Farklı spor modu ve telefon ile entegre edildikten sonra uyku takibi, hatırlatıcı, hava durumu, çağrı bildirim, sosyal medya ve Whats-app bildirimlerini alma özellikleriyle ön plana çıkmaktadır.

Özellikler

Marka: Havit

Model: M81

Su Geçirmezlik: IP68

Ekran Boyutu: 0.96”

Ekran: 160x80

Çözünürlük:  80RGB*160

Ekran Tipi: TFT

Mataryel Gövde: PC/ABS

Mataryel Kordon: Plastik/ABS

Bluetooth: 5.1

Batarya: 90 mAh

Çalışma Süresi: 5-7 Gün

Şarj Süresi: 1,5 Saat

Uygulama: JYou PRO

Özellikler:  8 farklı spor modu, SMS bildirimi, Whats-app bildirimi, Sosyal medya bildirimi, Çağrı bildirimi, Kalp Atış Takibi, Alarm, Hava Durumu, Hatırlatıcı, Uyku Takibi, SpO2

Kutu İçeriği: Şarj Kablosu, Kitapçık, 3 Adet Mini Oyuncak İkon

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.