idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Stefan Grabinski (1887-1936): Hareket İblisi'nin başarısına rağmen, yirminci yüzyılın kayıp edebiyatçılarından biri olmaktan kurtulamadı. Bir başka ünlü Polonyalı gibi veremden öldü. Önde gelen ilgi alanlarından biri de demonolojiydi.

Hayalet trenler, trenlerde bambaşka biri haline gelen yolcular, yalnızca "ileri" gitmekten hoşlanan çılgın makinistler...

Raylar üzerine kurulmuş bir dünyada geçen tekinsiz öyküler...

"Makinist Grot'un ideali, bir düz çizgi üzerinde, hiçbir yerlere sapmadan, bir yerlerden dolaşmadan deliler gibi ileri gitmekti; soluksuz, durup dinlenmeden, lokomotifin rüzgâr hızıyla, ötelerin çivit mavisi sisine doğru çılgınca bir gidiş, sonsuzluğa kanatlanmış bir koşuydu... İstasyon onun için nefret edilen bir sonun, yolculuğun tespit edilmiş hedeflerinin suni olarak gerçekleşmesinin sembolü, onu tiksinti ve endişenin ele geçirdiği o lanetli varış çizgisi olmuştu."

Kimi zaman "Polonyalı Poe" olarak da anılan Stefan Grabinski, ünlü "tren öyküleri"yle ilk defa Türkçe'de.

Hareket İblisi'ni, O. Fırat Baş'ın Lehçe'den çevirisiyle sunuyoruz.



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Okuyan Us Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.