Gp Kompozit Bajaj Dominar 250 / 400 2017-2023 Uyumlu Ön Tur Camı Füme
(0 yorum)



GP Kompozit Bajaj Dominar 250 / 400 2017-2023 Uyumlu Ön Tur Camı Füme
ÜRÜN ADI: GP Kompozit Bajaj Dominar 250/400 2017-2023 Uyumlu Ön Tur Camı Füme
UYUMLU OLDUĞU MARKA: Bajaj
UYUMLU MODEL VE YILI: Dominar 250/400 2017-2023
ÖLÇÜLER:
EN: 42cm
BOY: 59cm
KALINLIK: 4mm
PAKET İÇERİĞİ:
2 adet Metal Ayak
6 adet M5 Klips
6 adet İnce Cam Contası
6 adet Cam Contası M6
6 adet Pul Baş Civata 5X20
AÇIKLAMA:
GP Kompozit Ön Cam rüzgara karşı rahat bir sürüş yapmanızı sağlar. Ayrıca sürüşü engelleyecek her türlü (sinek, taş, mıcır, toz) vs. gibi cisimlerin çarpmasını engelleyerek daha güvenli bir sürüş yapmanızı sağlayan aksesuardır. Özel tasarım ayakları sayesinde motosikletinizle uyumlu hale gelmiştir. Esnek malzemedir çizilmeye, kırılmaya ve (UV) Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır.
Cam Ürünlerimizde Maksimum Hız 120 KM Olmalıdır. 120 KM Üstü Hızlarda Kullanıma Uygun Değildir.
NOT:2023 Model Dominar 400 motosikletlerde camın altındaki plastik kapak sökülerek monte edilmelidir.Dominar 250 modelinde böyle bir uygulamaya gerek yoktur.
ÜRÜN VİDEOLARI:
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.