idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bütün hız ve üstün kullanım kolaylıkları, şimdiye kadarki en güçlü GoPro, Hero 10 Black`de bir araya geliyor. Devrim niteliğindeki yeni GP2 işlemcisi sayesinde 5.3K 60 kare video , 23 MP fotoğraflar , gelişmiş düşük ışık performansını mümkün kılarken,HyperSmooth 4.0 da tüm modlarda aktif hale geldi. Bulut bağlantısı sayesinde HERO10 kameranızı şarj etmeye başladığınız anda görüntüleriniz otomatik olarak buluta yüklenebilmektedir.

 

Devrim Niteliğindeki İşlemci

Daha hızlı. Daha pürüzsüz. Daha iyi. Güçlü yeni GP2 İşlemci oyunun kurallarını değiştiriyor; hızlı performans, hızlı tepki veren dokunmatikkontroller ve inanılmaz akıcılıkta çekim için kare hızını ikiye katlıyor.Zorlu doğa için özel olarak tasarlanan GP2, şimdiye kadarki en hızlıGoPro işlemcisidir.

 

Yüksek Çözünürlüklü Fotoğraflar + Videolar, Yüksek Kare Hızı

Şimdiye kadarki en keskin çekim yapan GoPro'ya geçin. İnanılmaz 23MP fotoğraflara ve 5,3K video 60 fps çözünürlüğüne yükseltilen HERO10, bunu inanılmaz bir akıcılıkla beraber sunuyor. Ayrıca, 2,7K kalitede 8x ağır çekim yapabilirken 5,3K çönürlükteki video içinden 15.8MP fotoğraflar yakalayabilirsiniz.

 

İnanılmaz Görüntü Kalitesi

Düşük ışıkta bile ince ayrıntılarla, gerçekçi dokularla ve çarpıcı kontrastla çekim yapın. Suyu uzaklaştıran yeni mercek kapağı sayesinde parlama ,ışık kırılması vb. problemler giderilmiştir.

 

HyperSmooth 4.0

HyperSmooth hiç bu kadar pürüzsüz olmamıştı ve tüm zamanların en iyi stabilizasyonu sağlamak artık çok kolay. Ayrıca, daha yüksek eğim sınırıyla daha da iyi düşük ışık performansı ve ufuk sabitlemesi elde edin, böylece çekimleriniz istediğiniz zaman mükemmel düz görünür.

 

Hızlı, Güvenilir Bağlantı

Süper kolay, süper hızlı. Bulut bağlantılı GoPro'nuzdaki fotoğrafları ve videoları telefonunuza aktarmak, Quik uygulaması aracılığıyla kablosuz yükleme veya USB üzerinden ışık hızında kablolu bağlantı ile basit ve çok yönlüdür. Ayrıca sorunsuz ve sınırsız bulut depolama alanı vardır. Otomatik yükleme için, evinizin Wi-Fi ağına bağlıyken kameranızı takın, gerisini GoPro halleder.

 

Yeni Ön Ekran + Performans Geliştirmeleri

Daha yumuşak kare hızı ve net ayrıntılara sahip yüksek kaliteli ön LCD ekranla, vlog ve özçekimlerde daha iyi bir kare yakalamak mümkün. Dokunmatik kontroller de hızlıdır, bu nedenle deklanşör daha duyarlıdır. HERO10 Black ile canlı yayın ve web kamerası olarak kullanımı her zamankinden daha kolay ve kusursuz.

 

10M'ye kadar Sağlam ve Suya Dayanıklı

Tamamen su geçirmez ve her zamankinden daha sağlam olan HERO10 Black, her maceranıza eşlik edebilir. İster çamurda, ister karda veya suyun altında (10 Metre derinliğe kadar) ilerleyin. Darbelere ve çizilmeye karşı dayanıklı lens kapağı, daha da fazla koruma sağlar ve gerektiğinde kolayca değiştirilebilir.

 

Uzun Ömürlü Pil

Yüksek kapasiteli, 1720 mAh lityum iyon şarj edilebilir pil. Çok verimli bu pil sayesinde pilleri değiştirmek için daha az, çekim yapmak için daha fazla zamanınız olacak.

 

Max Lens Mod

Bir HERO kamerada şimdiye kadarki en geniş görüş alanı için Max Lens Mod`u açın, inanılmaz bir 155˚, ayrıca maximum HyperSmooth 4.0 sabitleme elde edin.

 

Web kamerası + Canlı Yayın

GoPro'nuzu web kamerası olarak kullanın. Bu çok yönlü işlevsellik, bir sonraki etkinliğinizi HyperSmooth 4.0 sabitleme ve keskin çözünürlükle vloglarken çekimlerinizin inanılmaz derecede pürüzsüz bir şekilde canlı yayınlanmasını sağlar.

 

Güçlü Araçlar

Çekiminizden 1,5 saniye önce ve sonra kayıt yapmak için LiveBurst gibi güçlü araçlar ile çekimi en kolay şekilde yapın. Deklanşöre çok geç bassanız bile HindSight, hiçbir anı kaçırmamak için kayda başlamadan önce 30 saniyeye kadar çekim yapar. Ayrıca zaman ayarlı ve süre sınırlı programlama ile dilediğiniz anda kayıdı başlatıp istediğiniz süre boyunca çekim yapabilirsiniz.

 

Yerleşik Montaj

Yerleşik katlanır parmaklar sayesinde yuvaların değiştirilmesi sadece birkaç saniye sürer. Çerçeveye gerek yok; sadece açın, bağlanın ve gidin. Daha da iyisi, HERO9 Black için her harika aksesuar, HERO10 Black ile uyumludur.

 

Ön Ayarlar

İşleri son derece basit hale getirin; her durum için bir Ön Ayar seçmeniz yeterlidir. HERO10 Black, Standard, Activity ve Cinematic modlarıyla kullanıma hazır olarak gelir. Favori ayarlarınıza hızlı erişim için özel hazır ayarlar bile oluşturabilirsiniz.

 

GPS Performans Etiketleri

Bu özelliği açın ve hızınızı, irtifanızı, rota konumunuzu ve G kuvvetlerinizi gösteren gerçek zamanlı animasyonlu bindirimler elde edin. İstatistiklerinizi göstermenin ve videolarınıza profesyonel bir hava vermenin görsel bir yolu.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.