idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Gökyüzünü Okuma Rehberi, astrolojiye yeni başlayanlar için sistemli ve düzenli bir öğretici olmak adına tasarlandı. İçerik bilgisi batı astrolojisi temelinde ve tüm hocalarımdan aldığım bilgilerin ışığında oluşturuldu. Astroloji eğitimlerine genç yaşta başlayan biri olarak, bu alanın ilgi çekici fakat bir o kadar da derin ve başlangıçta anlaşılması zor olduğunu dene- yimledim. Astrolojinin derinliklerine inmeden, bu alana olan ilginizi ölçebileceğiniz bir kaynak oluşturdum.
Astroloji öğrenmeye başlarken ulaştığımız birçok hem anlatım dili hem içerik düzeni olarak ilk etapta karmaşık ve yorucu gelebilir. Gökyüzünü Okuma Rehberi’ni oluştururken en dikkat ettiğim şey, anlatım dilinin olabildiğince sade ve açık olması oldu. Her bölüm sonrası yapabileceğiniz uygulama örnekleriyle bilgi seviyenizi ölçebileceksiniz. Kitabın sonuna eklediğim “Harita nasıl incelenir?” kısmını kitaba başlamadan inceleyerek haritadaki ifadelerin hepsini kolaylıkla anlayabileceksiniz. Bu kitabı mükemmel astroloji bilen biri olarak değil, sadece bilgilerini keyifle ve verimle aktarabilen biri olarak kaleme aldım. Siz de sistemli öğrenen biriyseniz, astrolojiyi bir de benim kalemimden okuyun derim!

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.