Gafieldin Çizgi Roman Dünyasında sahne arkasında olmaktan bıktığı zaman neler olduğunu okuyun. Hayatın diğer tarafda daha güzel olduğunu sanan Garfield Gerçek Dünya ya kaçmaya karar verir. Arkadaşlarını, ailesini ve işini arkada bırakır, fakat kısa bir süre içinde gerçek yaşamdaki kedilerin sahne dünyasındaki eğlencelerden hoşlanmadıklarını öğrenir. Bir gün sonraki gazete baskıya girmeden, Çizgi Roman Dünyasına geri dönemezse, çizgi romanının iptal edileceğini duyan Garfield büyük bir şoka uğrar. Bugüne kadar Çizgi Roman Dünyasını terk eden hiç kimse geri dönemem iştir. Garfieldin çizgi roman sayfalarına geri dönüş yolculuğu şeytani güçler onun önüne çıktığında daha da tehlikeli ve korkulu bir hal alır. Garfield mutluluğun gerçek dünyada değil, aslında yüreğinin olduğu yerde bulunduğunu öğrenip, Çizgi Roman Dünyasına geri dönebilecek mi acaba?
Baskı Yılı: 2008
Dili: Türkçe
Yayınevi: Güloğlu
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.