idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Samsung Galaxy Tab S7 Özel Üretim Antimikrobiyal Kaplamalı Kapaklı Kılıf Pembe Samsung Türkiye Garantili 

Ürün Tablet Değildir Sadece Kılıftır

Özel Seri üretim Antimikrobiyal Kaplama sayesinde tüm mikrop ve bakterilerden cihazınızı uzak tutacaktır. Bir kılıftan çok daha iyisi olarak üretilmiştir.

Güvenli ve şık
Tabletinizi kullanışlı olduğu kadar şık bir kılıfla taşıyın. Galaxy Tab S7 Kapaklı Tablet Kılıfı kendi etrafında katlanır ve mıknatıslarla tutunur, böylece evden çıkarken kolayca hazırlanabilirsiniz. Ayrıca, S Pen’i arkadaki bölmeye yerleştirerek elinizin altında bulunduğundan ve şarjının tam olduğundan emin olabilirsiniz.
En uygun görüş açınızı bulun
Rahat bir bakış açısı yakalamak için tabletinizi kılıfın üzerindeki iki farklı açıda kaldırarak en uygun izleme pozisyonunu bulun. İster kanepeye uzanmış olun ister bir kafede oturuyor olun, en sevdiğiniz içeriklerin tamamını daha rahat izleyebileceğiniz ekran açısını ayarlayabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Renk: Pembe
Uyumlu Modeller: Samsung Galaxy Tab S7 Antimikrobiyal Kaplamalı Kapaklı Kılıf Pembe Türkiye Garantili
Kutu İçeriği: Özel Seri Üretim Antimikrobiyal Kaplamalı Kapaklı Tablet Kılıfı
Boyut: 177.0-254.7-11.0mm

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.