idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

The furReal Lil’ Wilds Leopar Lolly Animatronik Pelüş Oyuncak, 4 yaş ve üzeri çocukların besleyip oynamaya ve sarılmaya bayılacağı egzotik bir miniş.

Leopar kedicik bir minişiniz olduğunu hayal edin!

Çocuklar doğrudan kaka haznesine giden 5 yiyecek aksesuarıyla minişlerini besleyebilecek ve minişin arkasındaki kapağı açıp yiyecekleri alarak eğlenceli yedirme oyununa yeniden başlayabilecek!

Leopar Lolly her zaman sevilmek ister.

Çocuklar bu minişi okşayarak sevgi dolu yalamalar, oyuncu sesler ve hatta KÜKREMELERİN de olduğu 40'tan fazla ses ve tepkiyi harekete geçirebilir! (Kendisinin büyük bir kedicik olduğunu düşünüyor olmalı ya da en azından öyle olmaya çalışıyor!)

Sessiz anlarında Lolly'e sarılmak ve onu kucaklamak da çok eğlenceli.

Beslemek ve oynamak için vahşi ama bir o kadar da sevgi dolu bir arkadaş!

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ SÜSLEYEN PELÜŞ! The furReal Lil’ Wilds Leopar Lolly Animatronik Pelüş Oyuncak, 4 yaş ve üzeri çocukların besleyip oynayabileceği ve sarılabileceği egzotik bir miniş.

40'TAN FAZLA SES VE TEPKİ: Bu sevimli kedicik sürprizlerle dolu! Çocuklar, kendilerini sevgiyle yalayan, oyuncu sesler çıkarıp tepkiler veren ve arada bir KÜKREYEN (kedicik büyük bir kedi olduğunu düşünüyor) kediciğin başını okşayabilecek.

BU POZ VERDİRİLEBİLİR OYUNCAK KAKA DA YAPIYOR! Çocuklar, 5 yemek aksesuarını kullanarak bu aç kediciği kendi elleriyle besleyebilecek. Yedirilen yiyeceklerin doğrudan kaka haznesine kayması sayesinde çocuklar oyuncağın arkasındaki kapağı açarak yiyecekleri alabilir.

BU KEDİCİĞE SARILMAK DA ÇOK EĞLENCELİ! Bu kaka yapan, kükreyen oyuncu leoparın aynı zamanda sarılmaya ve kucaklaşmaya bayılan sevimli ve sevgi dolu bir kedicik olduğunu söylemiş miydik? Doğru söylemişiz! 4 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediye.

İçindekiler: 1 miniş, 5 yiyecek aksesuarı ve kullanım kılavuzu.

Yaş Aralığı: 4 yaş ve üzeri

Pil: 3 adet AA Pil

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.