idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)


• Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı seçeneği mevcuttur. PlayLink konseptinin bu en yeni oyununda oyuncuları 15 farklı mini oyun bekliyor. 4 kişilik oynanan yapımda her oyuncu, yarışmalarda birbirini geçmeye çalışacak. Oyunu kazananlar, bir tür “kraliyet tacı” ile ödüllendirilecek. Rakiplerinizi ve arkadaşlarınızı oyunlarda yenmeye çalışırken, bir yandan da onlardan daha çok tacı kazanmak için kıyasıya mücadele edeceksiniz. Oyunu, IOS ve Android tabanlı akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizle oynayabilirsiniz. 6 farklı ve birbirinden değişik şekilde oynanan oyun modları ile eğlencenizi ikiye katlayın! OYUN MODLARI Friendless Runner: Birçok farklı engelin olduğu etapta yarışı kazanmaya çalıştığınız bir oyun modu… Icicle Pickle: Hiç bir şey yapmadan ayakta durmanın bile zor olduğu kaygan bir zeminde, ayakta kalan son yarışmacı olmaya çalışın. Bomb Slingers: Havadan düşen bombalara dikkat etmenizin gerektiği bir arenada, rakiplerinizi bombaların üstüne itebilirsiniz. Dough Knights: Verilen zaman içerisinde ne kadar çok “Donut” toplayabilirseniz, o kadar fazla puan kazanırsınız. Önünüze çıkan rakiplerinizi yere serebilir veya onları tutup fırlatabilirsiniz. Para ChuChu: Paraşütünü kim daha geç açabilir? Kim ki heyecanına hâkim olur, paraşütünü en geç açar, oyunu o kazanır. Trappy Fields: Elinizde tuttuğunuz çorba kaplarını bitiş çizgisine dökmeden götürebilir misiniz? Rakiplerinizi mayınların üstüne atmak serbest…
&bull
• Resmi Sony Eurasia Ürünüdür.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.