idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)


'Fotoğraftan Sonra görsel şemalarımızın metamorfozunu öngörüyor. Eğer fotoğraf hileleri fotoğraf kadar eski ise,devrim ne yönde? Cevap, Ritchin'in analiz ettiği gibi, zamanın esaslı bir şekilde değişime uğramış ekonomisinde yatıyor. Dijital medya bilgiyi ve o bilgiyi tekrar yazma olanağını, anlık bir hız ile dağıtıyor. Devrimci olan bu.

Bilgi kuramcısı Warren Sack'ten bir terim kullanacak olursak, Çok Büyük Ölçekli İletişim'e artık çevrimiçi bağlantısı ve sosyal özgürlüğü -ya da cesareti- olan herkes dâhil olabilir.

'Ritchin'in öne sürdüğü gibi; kitle kaynaklı çalışmalar, vikiler ve terse gözetleme ('aşağıdan dikkatle inceleme')her ne kadar sürekli değişen erişim yapısı ve potansiyel olarak sorunlu hızı sebebiyle istikrarlı ve üstün bir 'doğru'dan bahsetmek zor olsa da- gerçeği edinmeyi ve ona bağlı kitle iletişimini dönüştürecek potansiyele sahip. Kuşkucu ansiklopedist Diderot hayatta olsa büyülenirdi.'

(Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Fred Ritchin
Çevirmen:Yalım Keser

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.