idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Şimdi sokaklarda kendi sessiz mabedinden gürültülü şehre çıkmış bir yabancı, bir münzevi gibi dolaşıyordu. Her şey ona yeni ve tuhafgörünüyordu. Ancak etrafında gürleyen ve hareket eden bu dünyaya öyle yabancıydı ki…”  

Dostoyevski’nin ilk dönem eserlerinden olan Ev Sahibesi, ilk olarak Ekim 1847’de, ünlü Rus edebiyat dergisi Otechestvennye Zapiski’de iki bölüm halinde yayımlandı. Rus folklorundan izler taşıyan ve otobiyografik ögeler içeren bu uzun öykü, yarattığı karakterlerle ve kişilik analizleriyle, yazarın ustalık dönemi yapıtlarının oluşmasında diğer öyküleriyle birlikte büyük bir öneme sahiptir.  

Öykü, bilime ilgi duyan, kendi hâlinde, doktorasını yeni bitirmiş genç bir adam olan Ordinov’un, yaşadığı evden taşınmak zorunda kaldığı bir dönemde, tesadüfen karşılaştığı ve çok etkilenip kiracısı olduğu bir kadına duyduğu takıntılı sevgisi ve akabinde gelişen tuhaf olaylar ekseninde şekillenir. 

Ordinov’un giderek aşka ve tutkuya dönüşen hisleri, yaşadığı iç hesaplaşmaları ve hayal ile gerçeği birbirinden ayıramayacak kadar etrafına yabancılaşması, Dostoyevski’nin psikolojik çözümlemeleriyle eşsiz bir anlatıma dönüşür.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen:Melinda Andonyan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.