idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayaletler, iblisler, vampirler, kurt adamlar ve diğer doğaüstü unsurların olduğu çizgi romanlardan hoşlanır mısınız? O hâlde Pasquale Ruju’nun karanlık evrenine dahil olabilirsiniz. Paranormal olayları inceleyen ve tüyler ürpertici maceralara atılan dedektif Dylan Dog’un hikâyelerinden birini anlatan Dylan Dog Sayı 84-Safara, yetişkin okurlara hitap ediyor. Öyleyse gelin, gerilim dolu bu eseri daha yakından inceleyelim.

 

"Dylan Dog Sayı 84-Safara" adlı eseri neden okumalısınız?

Kâbus avcısı çapkın dedektif Dylan Dog’un maceraları kaldığı yerden tam gaz devam ediyor. Her serüvende farklı bir olayı çözmeye devam eden dedektif, Dylan Dog Sayı 84-Safara sayısında hangi sır perdesini aralayacak? Dylan Dog Sayı 84-Safara adlı sayıda Neil Levine adlı bir fotoğrafçı, hikâyenin merkezinde yer alıyor. Son zamanlarda kötü durumda olan Neil, fotoğraf makinesini satmak zorunda kalıyor. Dükkân sahibinin nezaketi sayesinde eline geçen birkaç poundun yanı sıra çalışmaya devam etme şartıyla eski bir fotoğraf makinesi almayı başarıyor. Yaptığı kârlı anlaşma sayesinde mutlu olan Neil’in hayatı, aslında fotoğrafçının o tuhaf isimli küçük dükkâna adım attığı andan itibaren değişiyor. Neil, yeni fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekmeye başlıyor ancak son derece tuhaf şeyler yaşanıyor. Sizce Neil’in fotoğrafını çektiği zavallı kızların başına ne geliyor? Elbette bu sorunun cevabını ünlü dedektif Dylan Dog hemen araştırmaya başlıyor. Siz de bu sorunun cevabını öğrenmek ve Dylan Dog ile tüyler ürperten gizemli bir maceraya çıkmak için Dylan Dog Sayı 84-Safara adlı eseri okumalısınız.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Tiziano Sclavi’ye ait olan Dylan Dog adlı çizgi romanın bir filmden ve bir şairin adından esinlenerek oluşturulduğunu biliyor muydunuz? İtalyan korku çizgi roman serisi olan Dylan Dog, Tiziano Sclavi tarafından yaratılan ve 1986'dan beri Sergio Bonelli Editore etiketiyle yayımlanır. Tiziano Sclavi, izlediği Another Country adlı filmde gördüğü İngiliz aktör Rupert Everett'ten esinlenerek Dylan Dog karakterini tasarlar. Aynı zamanda karakter, adını şair Dylan Thomas’tan alır. Doksanlı yıllarda aylık tirajı 500 binlere ulaşan Dylan Dog, İtalya'da en çok satan ikinci çizgi roman serisi olur. Günümüzde serinin toplam 409 sayısı bulunur. Serinin 84. sayısı, Giovanni Freghieri tarafından renklendirilirken Pasquale Ruju tarafından yazılır. Toplam 96 sayfadan oluşan Dylan Dog Sayı 84 - Safara, 2022 yılında Ay Barka tarafından Türkçeye çevrilir ve Lal Yayıncılık etiketiyle raflarda yerini alır.

 

Bu eseri sevenler için diğer önerilerimiz

Dylan Dog Sayı 84 - Safara adlı eseri beğendiyseniz Paola Barbato tarafından hikâyesi yazılan Dylan Dog Sayı 85 - Canavara Ağıt adlı serinin devam sayısını okuyabilir ya da Pasquale Ruju tarafından hikâyesi yazılan Dylan Dog ile maceraya en baştan başlayabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Pasquale Ruju
Çevirmen:Ay Barka

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.