idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Keşfedilmemiş bir gezegende mahsur kalan Buzz Lightyear ve mürettebatının, görevlerini tamamlaması ve evlerine dönmesi için düşman bitkilerle, dev böceklerle ve en büyük tehdit olan Zurg ile savaşması gerekecek.

Disney ve Pixar'ın heyecan verici animasyon macerası Lightyear'dan ilham alan bu aksiyon figürü, Buzz Lightyear'ın heybetli düşmanı olan ve Yıldız Komandosu üssüne yaptığı saldırıların durdurulması gereken Zurg'u temsil eder.

Boyutu, ana figürler serisindeki diğer karakteri aşan 25 cm'lik bu figür, Zurg'un devasa boyutlarını yansıtır.

Filmdeki özgün tasarımı ve ayrıntılarıyla Zurg, kötülüğe karşı iyiliğin savunulduğu aksiyon hikâyelerindeki korkutucu duruşlarının yeniden canlandırılabilmesi için 13 hareketli ekleme sahiptir.

Bu temel figürler serisinde diğer karakterler ve araçlar da yer alır.

Böylece hayranlar savaş, uçuş ve keşif heyecanını yeniden canlandırıp muhteşem Lightyear koleksiyonları oluşturabilir.

Renkler, boyutlar ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

 

Uzay Muhafızı'nın başlangıç hikâyesindeki Buzz Lightyear'ın düşmanı Zurg'u temsil eden, özgün ayrıntılara sahip bu figürle Disney ve Pixar yapımı Lightyear'daki uzay keşiflerinin, çatışmaların ve ekip çalışmasının heyecanını yeniden yaşayın.

Buzz Lightyear ve ekibinin korkutucu ezeli düşmanı olan neredeyse 25 cm uzunluğundaki Zurg, filmden ilham alan kötülüğe karşı iyiliğin mücadelesine hazırdır.

Bu büyük figürün 13 hareketli eklemiyle dinamik sahneleri ve karakteristik hareketleri yeniden canlandırın.

Hayranları, muhteşem bir koleksiyon için tüm Lightyear ekibini toplamak isteyecek.

Yaş Aralığı: 4 yaş ve üzeri

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.