idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Güneş dünyayı, bilgi insanı aydınlatır. İnsanlar doğar, yaşlar ve ölürler. Bu dünyada ya iyi bir evlat ya iyi bir eser ya da yaptığın iyilikleri bırakmadan gitmemek lazım. Yaşadığımız topluma, topraklara ve devlete borcumuz var. Ben, bu devlete ve millete bırakacağım en büyük eserim diye düşündüğüm bu kitabı yazmaya yaklaşık 23 yıl önce başladım. Ama arada edindiğim bilgiler de arttı, bunları da ekleyerek, kitabı bu yıl bitirmeye karar verdim. Bu kitabı okurken dikkat edin; hayatınız değişebilir, aydınlanırsınız. Bir insana merhaba der konuşursanız; o insanın içindeki dünyayı öğrenirsiniz. Bir hipermarkete girerseniz; istediğiniz bütün her şeyi bulabilirsiniz. Bu kitabı da açıp okursanız; insanlara, hayatta dair önemli ve yararlı bilgiler bulacaksınız. Bu kitap;deneme, inceleme-araştırma tarzında, bir hipermarket gibi, bir arı gibi çalışarak, 1001 konuda önemli bilgileri özet olarak kapsamış olup, her evde bulunması gerekir diye düşünüyorum. Bu kitabı okuyan kişi temel konularda yeterli bilgiye sahip olacaktır. Bu kitap; dini kitap formatında ve öğretici bir kitaptır. Bu kitabı yazmaktaki amacım; öğrendiklerimi, doğru bildiklerimi, düşünce, görüş, ideal, umut ve hayallerimi insanlara aktararak aydınlatmak, paylaşmaktır. Bu kitapta değişik dinleri, felsefi görüşleri, uygarlıkları, kıtaları, değişik insanların davranışları, yaşayışları, kültürleri, sosyal-ekonomik durumları, görüşleri, yaşadığı düzen, dünyanın sistemi, dinleri ve kültürleri konu edilmektedir. Ayrıca eski ile yeni, dinle ile bilim, teori ile pratik, zengin ile yoksul, doğru ile yanlış, iyi ile kötü, köy ile kentin, tarım ile sanayinin, çağdaşlık ile tutuculuk, yöneten ile yönetilenin, devlet ile halkın, emek ile sermayenin, ezen ile ezilenin, mücadelesinin tarih boyunca seyri anlatılmaktadır. Merhaba Öğretisi:(Yaşam Biçimi); dünyada yaşayan bütün dinleri inceledim. Uzakdoğu dinleri; ahlak ve erdem üzerine kurulmuştur. Ortadoğu dinleri; daha çok inanç ve ibadet üzerine kurulmuştur. Merhaba Öğretisi ise hem ahlak ve erdemi, hem de inancı ve ibadeti kapsamaktadır. İnsanlığın kurtuluşunu bu inanç ve düşünce sistemi sağlayacaktır. Aksi halde insanlık; savaşlar ve yoksulluk içinde yok olmaya do¤ru gitmektedir. Yöneticiler, ortak paydada birleşerek, bu ideal düzeni bilimsel temelde inceleyerek kurmalıdır. Aklın yolu birdir derler. Amaca ulaşmak için üç yol vardır: 1-Bilgi Yolu, 2-Eylemlilik Yolu, 3-Sofuluk Yolu. Dünyada savaşların olmaması, eşit kalkınma ve barış içinde yaşamak için bu önerim önemlidir.

 (Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Orhan Boyraz
Kapak Tasarımı:Akasya Taşkıran Duru

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.