idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Elinizdeki bu kitap, Türkiye’nin bu önemli gündem maddesi hakkında son iki yılda sosyal medya hesaplarımda, açık ve kapalı muhtelif gruplarda yazdığım yazıların bir derlemesinden oluşmaktadır. Bundan önceki yıllarda yazdığım yazıları, makaleleri ve denemeler yine Alter Yayıncılık tarafından  “Yüzleşme” adıyla üç cilt olarak yayımlandı. Bu kitabı “Yüzleşme” serisinden bağımsız olarak hazırlamamın ve “Din Sorgulanıyor” ismini vermemin nedeni ise, bu kitapta sadece din eleştirilerine yer vermiş olmamdır. Yüzleşme serisinde de din eleştirileri çok önemli bir yer tutuyor ama tek konu bu değildi. Güncel siyaset, güncel olaylar, sosyal ilişkiler ve muhtelif konulara dair kısa denemeler de o kitaplarda yer almıştı. Ancak “Din Sorgulanıyor” kitabının tek bir konusu var; muhtelif açılardan din eleştirisi ve tartışmaları.
Yazılarımda sorgulanan dinde genel olarak tüm dinler hedef alınmakla birlikte eleştiriler ve tartışmalar özel anlamda “İslam Dini” üzerinden yürütülmüştür. Çünkü̈ yaşadığımız ülke Müslüman bir ülkedir, normal olarak tartışmalar da İslam üzerinden yürümektedir. Eğer Hindistan’da yaşasaydık muhtemelen din tartışmalarını Hinduluk üzerinden yürütürdük.
“Din nasıl eleştirilir?” veya “Dinin sorgulanmasında yöntem ne olmalıdır?” konusu da önemli bir konudur. Bu yüzden kitabı yazıları yazdığım tarih sırasına göre derlediğim hâlde ilk sıralarda yer alan yazıları, bu tarih sıralamasını dikkate almadan, din eleştirisi üzerine yazdığım yazılardan seçtim.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.