idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap, çeşitli konulara değinen kısa denemelerden oluşuyor. Yazar, adaletin temelleri, önyargı mekanizması, mülteci sorunu, cinsel istismar, kitap okumanın önemi, Kovid pandemisinden yorgun düşmüş bir dünyada hayatta kalma yeteneği ve diğer konular hakkında yazıyor.
Yazar, budenemeler ile bize insanlığın durumuna dair değerli bilgiler sunuyor ve günümüz dünyasını, ailesi ile bir mülteci kampına sıkışıp kalmış bir bebeğin gözünden göstererek, derin bir empati duygusu sergiliyor.
Kitap, çağdaş dünyanın bazı önemli sorunlarının tartışılmasını teşvik edecek argümanlar içeriyor.
Klinik Psikolog ve İnsan Hakları Aktivisti / Einar Hjørleifsson
 
Yazar, eserinde yer alan 16 denemede önemli ilmi mesele ve yansımalara ışık tutuyor. Kitapta yer alan, dünyadaki kaynaklara ilişkin dağılımlar, hayatımızı nasıl yaşamamız gerektiği, adalet ve çeşitli politik sistemlere dair düşünceleri okumak oldukça ilginçtir.
Ayrıca mülteci ve onların yaşadığı krizleri, kendisi de bir göçmen olan yazar tarafından okumak enteresandır. Ülkemde, mülteci olmanın nasıl bir şey olabileceğine dairbazı yeni düşüncelerde edindiğimi söylemeliyim.
Yazar ayrıca eserinde  farklı ülkelerdeki kürtaj konusu ve mevzuatı hakkında çok fazla bilgi aktarıyor.  Farklı denemelerinde beni, bir dizi etik ve ahlaki konuya dair bir dünya yolculuğuna çıkardığını söyleyebilirim. Bu kitap ile yazar aklıma birçok varoluşsal soru getiriyor.
Uzman Eğitimci / Mette Askeland Thuen
 
Selim Dorak, bu eserinde, insanoğlunun günümüzde karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmenin yollarına işaret ediyor. Küresel ısınma, savaşlar, gıda kıtlığı, mülteci krizleri, tüm dünyada milyonlarca insanın hayatını zindan ediyor.
Kitaptaki on altıdenemenin ana fikri, birbirimize sevgi ve saygı ile davranmamızın ne kadar gerekli olduğu ve davranış ve konuşma şeklimizin sosyal statüden çok daha önemli olduğudur. Selim Dorak’ın adalet ve modern hayatın unsurları hakkındaki düşünceleri, okuyuculara müthiş bir ışık tutuyor ve onları bir duruş sergilemeye davet ediyor.
Uzman Eğitimci, Yazar ve İnsan Hakları Aktivisti / Svenn Poppe

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.