idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

C&G Kutu Oyunu Reversi 

Reversi Oyunu ile çocuklar eğlenceli dakikalar geçirin!
Reversi Oyunu, özel taşlarla oynanan bir akıl ve zeka oyunudur.
Siyah ve beyaz taşlarla hamleler yapılarak oynanan oyunda, strateji geliştirmek, dikkatli olmak ve zeka becerisi önemlidir. Oyunu oynayan rakiplerden bir taraf siyah diğeri ise beyaz taşları seçerek hamlelerini bu taşlarla yapar.
Oyuncular, rakibinin taşlarını ele geçirmeye çalışarak oyunda ilerler. Oyunda kazanabilmek için yapılması gereken en önemli hamle, köşelere taşların yerleştirilmesidir.
Oyun alanındaki tüm kareler dolduğunda, rakiplerden birinin elinde hiç taş kalmadığında veya iki tarafın da yapacağı geçerli bir hamle kalmadığında oyun biter.
Oyun sonunda en çok taşı olan oyuncu, oyunu kazanır.

Çocukların; strateji geliştirme, görsel, dikkat, zeka gelişimi ve düşünme yetisine katkı sağlar.
5 yaş ve üzeri çocukların kullanıma uygundur.
Kutu İçerisinde; 8x8 ölçüsülerinde kare şeklinde bir plastik oyun tahtası ve 64 adet siyah - beyaz renklerden oluşan çift taraflı oyun taşları bulunmaktadır.
Kutu Ebatı; 37 x 5,4 x 27 cm.
Oyuncu Sayısı: 2

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.