idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Genel Bakış

Türü belirleyen Resident Evil serisinin sekizinci büyük bölümü olan Resident Evil Village'da hayatta kalma korkusunu daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyin. Büyük beğeni toplayan Resident Evil 7 biyolojik tehlikesindeki korkunç olaylardan birkaç yıl sonra geçen yepyeni hikaye, Ethan Winters'ı çok çeşitli korkunç düşmanlarla dolu ücra bir karla kaplı köye getiriyor. Resident Evil serisinin kahramanı Chris Redfield ile yıkıcı bir karşılaşmanın ardından Ethan, cevaplar aramak için onun peşine düşer, ancak kendisini tamamen yeni bir kabusta bulur.

Capcom’un tescilli RE Engine ile eşleştirilmiş modern konsol teknolojisi, nabız hızlandırıcı aksiyonu Resident Evil serisiyle eşanlamlı, hayatta kalma korku oyunuyla birleştiren içgüdüsel bir deneyim sunuyor. En yeni konsol teknolojisinden yararlanan Resident Evil Village, PlayStation 5 ve Xbox Series X | S'de çarpıcı grafikler ve gelişmiş teknoloji sunuyor. Yeni oyun özellikleri, önceki Resident Evil oyunlarından hayranların en sevdiği unsurlara geri dönerken, yeni mekanikler savaş sırasında aksiyona daha fazla derinlik sunuyor.

 

Özellikler

Resident Evil Hikayesinde Yeni Bir Bölüm - Resident Evil serisinin amiral gemisi serisinin bu sekizinci büyük bölümü, eleştirmenlerce beğenilen Resident Evil 7 biyolojik tehlikesinin hikayesini devam ettiriyor. Popüler özelliklerin geri dönüşü ve yeni unsurların tanıtılmasıyla, hayatta kalma korkusu hiç bu kadar yoğun olmamıştı.

En Son Konsol Teknolojisi - PlayStation 5 ve Xbox Series X | S üzerinden sunulan yeni teknolojilerle eşleştirilen RE Engine, hiper ayrıntılı grafikler, gelişmiş sürükleyici ses ve çok az veya sıfır yükleme süreleri sunarak karanlık köyü ve sakinlerini birinci şahıs perspektif olarak hayata geçiriyor.

Popüler Resident Evil Özellikleri - Hayranlar, Resident Evil Village'da, oyuncuların ürün alıp satmalarına, sarf malzemeleri hazırlamak için tarifler satın almalarına ve silahları özelleştirmelerine olanak tanıyan ''The Duke'' adlı bir satıcı da dahil olmak üzere önceki Resident Evil oyunlarına selam veren yeni özellikleri görecekler.

Tanıdık Yüzler ve Yeni Düşmanlar - Resident Evil serisi Chris Redfield, görünüşte uğursuz motiflerden oluşan bir örtü altında geri dönüyor. Ethan ayrıca esrarengiz köyde yaşayan bir dizi yeni düşmanla da karşılaşacak ve hepsi de kendine özgü saldırı yöntemlerine sahip olacak.

Savaşın Evrimi - Düşmanlara saldırmaya ek olarak, Ethan artık gelen saldırılara karşı koruma sağlayabilir veya düşmanları bir sonraki hamlesine zaman kazanmak için tekmeleyebilir, bu da oyuncuların ilerideki birçok zorlukta hayatta kalmak için daha fazla strateji geliştirmesini gerektirir.

25.Yıl Kutlama Bonusu - Hayranlara bir teşekkür olarak, Resident Evil Village, PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye gelen Resident Evil Re: Verse adlı ücretsiz bir çok oyunculu deneyime erişim içerecek. Hayranların en sevdiği Resident Evil karakterlerinden oluşan yıldız kadrosu, ikonik seri konumlarında dört ila altı oyunculu ölüm maçı savaşlarında karşı karşıya geliyor.

Nesiller Arası Oynayın - Resident Evil Village, PlayStation 4'ten dijital PlayStation 5 sürümüne yükseltme yapmaya uygun olacak ve Xbox Series X | S ve Xbox One konsolları için Smart Delivery'yi destekleyecektir.'

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.