idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

70’li yılların sonlarında yoksulluk ile mücadele eden bir ailenin en büyük kızıydı Nihal. Yoksulluğun pençesine düşmüş hayatlar, her zaman gözyaşıyla yıkanmaya mahkûm olmuştur. Yoksulluk nedeniyle en küçük kardeşini kaybetmenin ardından, Nihal’in acılara göğüs gerdiği hayat, gözyaşlarının avuçlarını ıslattığı bir sabah, kız kardeşi ile İzmir İshak Bey Yetimhanesine bırakılmasıyla başlıyor. Bu yetimhanede kuracağı dostluklar, yetimhanenin uzun camlarından sızan yağmur sonrası çıkan güneş gibiydi Nihal’in dünyası için. Evlatlık verilmesi ardından, bu yağmurlu dünya kapılarını portakal kokulu bir bahçede aşka açtı. Şiirlerle başlayan aşk, 80’lerin başında zorlaşan yıllara dönüşürken, yetimhanede edindiği dost apansız yüreğinin kapısını çaldı. Sevda ve dostlukla sarılmış yıllar 80’lerin devrimi ile üç gencin hayatını, dostlukla, sevdayla ve hasretle dikenli sarmaşıklar tarafından sararken, Nihal için artık yaşam göğüs gerdiği bir hayata değil, sırtlanmaya çalıştığı bir hayata dönüşür.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.