idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)


Güzel günlerin geçmişte kaldığını düşünenlere, gündelik hayatla başa çıkamayanlara ve geçip giden zamanın ağırlığını iliklerinde hissedenlere, unutamayacakları bir macera...

Anıkolik, akıllardan kolaylıkla silinmeyecek bir roman.

Orta yaş krizinde, sabahları yatağından güçlükle doğrulan, ama yine de devam etmeye çabalayan bir adam... Win Duncan'ın hayatı, bir gün aniden çalan telefonla tümden değişir. Yaşama sevincini yeniden kazanmak için yaptıkları, onu hiç beklemediği bir noktaya getirecektir.

Hayatlarımızı sürdürmeye mahkûm olduğumuz bu mağaradan, bu şimdiki zaman hapisanesinden kurtulmuş olmanın verdiği rahatlamayı nasıl tarif edebilirdim, bilemiyorum... Kendi geçmişim uçsuz bucaksız bir ülkeye dönüşmüştü... Dilediğim her yere gidebiliyordum. İlacın etkisi yok olunca, her zamanki mutsuz hayatıma geri dönecektim... Beni ihmal eden karım, canımı sıkan işim, kış boyunca arabaların tepelerine çiseleyen gri kar ve o otoban manzarası... Aradan geçen yıllarda neler olmuştu? Kendimi ve benim için önemli olan şeyleri nerede kaybetmiştim?

Fanzin dünyasının yakından tanıdığı, San Francisco Chronicle tarafından 'Çağımız Çehov''u olarak tanımlanan Pegan Kennedy, Anıkolik'te hayatını zamanın raylarına oturmayı beceremeyenlerin öyküsünü anlatıyor. Kaybettiği annesinin yüzünün apaydınlık parladığı, çoktandır yabancılaştığı eşine tutkuyla sarıldığı, hayatın olasılıklarının önünde sozsuzluğa uzandığı günleri hatırlamak isteyen; zamanın yıkım iştahıyla çoşkuları henüz tükenmeden önce olduğu adamı canlandırmaya çalışan Win Duncan'ın öyküsü...

Akrep ve yelkovanı gerilerde yitirdiklerimize doğru çevirmek; bir hap yutarak geçmişe geri dönmek mümkün olsaydı eğer, ne olurdu?


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2007


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 188

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Siren Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.