idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Temel Yeterlilik Testi'nde Tarih sorularını başarıyla çözmek ister misiniz? Tarih ezber gerektiriyor gibi gözükse de aslında konuların arasındaki bağı kurmak ön plana çıkıyor. Bilgiler arasında bağlantı kurma, tarihsel olayları neden sonuç ilişkisi içinde bir bütün olarak kavrama ve çalıştığınız konulardan hemen sonra ilgili testleri çözme; üniversite hazırlıkta tarih çalışmanın en doğru yöntemi oluyor. İşte, 2023 TYT Tarih Video Destekli Konu Anlatımı adlı kaynak kitap, sınava sizi tam da bu şekilde hazırlıyor. Saadettin Akyayla tarafından hazırlanan tarih konu anlatımı kitabı ile tarih konularını eğlenceli ve kolay bir şekilde öğrenerek sınavda çıkan soruları rahatlıkla çözebilirsiniz.

 

"2023 TYT Tarih Video Destekli Konu Anlatımı" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

Benim Hocam yayınlarının sunduğu 2023 TYT Tarih Video Destekli Konu Anlatımı kitabının en güzel tarafı, video desteğinden öğrencilerin yararlanabilmesi olarak öne çıkıyor. Benim Hocam yayınlarının YouTube kanalında, basılan tüm konu anlatımı ve soru bankalarının hocalar tarafından ayrıntılı anlatımı bulunuyor. Sanki okulda ya da dershanede ders dinliyormuş gibi kitabınızı önünüze açıp defterinize not alarak videoları izleyebilirsiniz. Üstelik anlayamadığınızda veya dikkatiniz dağıldığında dersi başa sarıp defalarca tekrar etme olanağınız bulunuyor! Sınıf tahtası önünde tarih hocası tarafından yapılan anlatımları ve sınavla ilgili verilen bilgileri videolardan takip ederek tarih konularını ve sınavda çıkabilecek soru tiplerini hocanızdan öğrenebilir, işlenen konuları elinizdeki kaynaktan yeniden okuyarak pekiştirebilirsiniz. MEB Tarih dersi müfredatına göre hazırlanan 2023 TYT Tarih Video Destekli Konu Anlatımı; okul derslerinize de yardımcı oluyor, yazılılardan yüksek not almanızı kolaylaştırıyor. Yükseköğretim Kurumları sınavı kapsamında ilk oturumda yapılan TYT'de çıkan ortalama 5 tarih sorusunun ağırlıklı olarak hangi konulardan çıktığı istatistiksel verilerle belirlenmiş olup kaynak kitapta da o konulara daha fazla vurgu yapılıyor. Bu sayede öğrenciler TYT hazırlık sürecinde hangi konulara daha fazla bakmaları gerektiğini bilerek o konulara eğilmiş oluyorlar. Kitabın bir başka avantajı ise sınav diline uygun şekilde anlatımın yapılması, ezberden uzak bir biçimde anlama, yorumlama gibi niteliklerin ön plana çıkarılması. Siz de üniversite sınavına hazırlanırken 2023 TYT Tarih Video Destekli Konu Anlatımı isimli kaynağı çalışma masanızda hazır bulundurabilirsiniz.

 

Bu kitabı faydalı bulunlar için diğer önerilerimiz

2023 TYT Tarih Video Destekli Konu adlı kitabı faydalı bulduysanız 2023 TYT Coğrafya Video Destekli Konu Anlatımı2023 TYT Türkçe Video Destekli Konu Anlatımı ve 2023 TYT Matematik Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası adlı kaynakları da inceleyebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.