idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

TYT ve AYT'de başarılı olup arzu ettiğiniz bölümde mi okumak istiyorsunuz? Eğer öyleyse sınava hazırlık yolculuğunda sizi başarıya götürecek bir kaynak olarak 2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı kitabını tercih edebilirsiniz. TYT' de elde edeceğiniz başarı, hem ön lisans bölümlerine girmenizi hem de yerleştirme puanınıza etki ederek lisans programlarına girmenizi kolaylaştırır. Gelin, 2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı kitabını ve Kimya konularını bilmenin sınavlara etkisini birlikte inceleyelim.

 

"2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

ÖSYM tarafından açıklanan istatistiklere göre sınavlara giren adaylar arasında, TYT sorularında yer alan 20 fen sorusundan elde edilen ortalama net sayısı 3 civarında oluyor. Oldukça düşük bir seviyede olan bu istatistik gösteriyor ki; Kimya alanında yüksek bir net elde etmek, üniversiteye yerleşme konusunda belirleyici bir etkiye sahip olabilir. TYT'de yer alan 20 fen sorusunun 7 tanesi Kimya ders konularından geliyor. Hem okuyup anlamaya ve yorumlamaya hem de işlem çözmeye dayanan Kimya sorularını çözerek sıralamanızı çok daha yukarılara taşıyabilir, istediğiniz bölüme bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İşte, Görkem Şahin'in 2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı adlı kitabı sizi bu hedefe doğru ilerletiyor. Kitabın en önemli avantajı, sanki özel ders alıyormuş gibi kitabın sayfalarını takip ederek internetten hocanın anlatımını da izleyebiliyor olmanız. Kitabı ve yazarın videolarını istediğiniz kadar tekrarlayabilir, tam öğrenme gerçekleşinceye kadar çalışabilirsiniz. Kitapta Simya'dan Kimya'ya nasıl geçildiğinden başlamak üzere bu bilimin temel bilgilerini ve TYT'de çıkan sorularla ilgili olan konuları bulabilirsiniz. Görkem Şahin'in sınıf ortamında yaptığı video ders anlatımı, hocanızla bire bir ders yapıyor gibi hissetmenizi sağlıyor. Benim Hocam Yayınları tarafından basılan Kimya konu anlatımı kitabı, 272 sayfadan oluşuyor. Lise öğrencilerinin ve üniversiteye hazırlanan mezun öğrencilerin ilgiyle karşıladığı 2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı adlı kitap, Kimya okul dersleri için de faydalı oluyor. Okulda işlenen konularla uyumlu şekilde hazırlanan kitabı, yazılılardan önce kaynak olarak kullanabilir, bu sayede okul notlarınızı yükseltebilirsiniz. Unutmayın ki okul notları da üniversite sınav puanınıza doğrudan etki ediyor. Ortaöğretim başarı puanınızı yükseltmeniz bu noktada oldukça önemli; YKS puanları hesaplanırken TYT %40, AYT %60 olarak hesaplanıyor ve buna Ortaöğretim Başarı Puanı da ekleniyor. Üniversiteye hazırlık süreci boyunca 2023 TYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı size destek oluyor.

 

Bu kitabı faydalı bulanlar için diğer önerilerimiz

Yazarın 2023 TYT Kimya Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası kitabını ve 2023 AYT Kimya Video Destekli Konu Anlatımı kitabını da inceleyebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.