idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

KPSS'de veya YKS oturumlarında başarılı olmak için kaynak kitap araştırması mı yapıyorsunuz? Peki, Türkçe netlerinizin YKS ve KPSS' de çok önemli bir puan getirdiğini biliyor musunuz? O hâlde üniversite sınavına ve KPSS'ye hazırlıkta çok iyi bir Türkçe kaynak edinmeniz gerekebilir! Kadir Gümüş'ün hazırladığı 2023 TYT AYT KPSS Taktiklerle Paragraf Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası, içindeki Türkçe paragraf testleriyle sizi sınavlara en iyi şekilde hazırlıyor.

 

"2023 TYT AYT KPSS Taktiklerle Paragraf Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından hazırlanan sınav soru diline çok yakın bir tarzda yazılan testlerden oluşan kaynak kitabı çalışma masanızda mutlaka bulundurmalısınız. 2023 TYT AYT KPSS Taktiklerle Paragraf Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası kitabının içindeki soruların tümünün videolu çözümlerle sunulması, sınav hazırlık sürecinde öğrencilere büyük bir avantaj sağlıyor. Kitabı önünüze açıp çözmeye başladığınızda emin olamadığınız yerlerde çözüm videolarını izleyerek konuyu pekiştirebilirsiniz. Tıpkı gerçek sınavlarda olduğu gibi uzun paragraf sorularına aşina olmanızı sağlayan bu kitap sayesinde önemli bir tecrübe edinilmiş oluyor. Böylece KPSS, TYT ve AYT kapsamında çıkabilecek uzun paragraf soruları daha rahat anlaşılıp doğru cevaba ulaşılıyor. Okuduğunu anlama, yorumlama, bilgiler arasında bağlantı kurma gibi üstün nitelikler gerektiren Türkçe paragraf sorularını cevaplarken güçlük çekmemek, vakit kaybı yaşamamak için sınavdan önce farklı tip sorularla karşılaşmanız da oldukça önemli. 2023 TYT AYT KPSS Taktiklerle Paragraf Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası adındaki kaynak kitap size bu olanağı yaşatıyor. Kitapta hem farklı soru tipleri görebilir hem de çok sayıda soru çözerek tecrübenizi artırabilir, böylece sınavda zaman kaybetmekten kurtulabilirsiniz. Kitapta paragrafta anlam, düşünce geliştirme yöntemleri, paragrafta tema, yardımcı temalar gibi alanlara ilişkin soruların yer alması; KPSS, TYT ve AYT başarınızı olumlu etkiliyor. Özellikle TYT Türkçe testinde gelen 40 sorunun yaklaşık 20-26 tanesi paragraf konusuna tekabül ediyor. AYT ve KPSS'de de Türkçe soruları ağırlıklı olarak paragraf ve okuduğunu anlamaya, yorumlamaya dayanıyor. Her üç sınavda da iyi bir puan almak için Türkçe paragraf soru çözme taktikleriyle ve videolu çözümleriyle hazırlanan 2023 TYT AYT KPSS Taktiklerle Paragraf Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası kaynağını kullanabilirsiniz. KPSS'de çıkan yaklaşık 15 paragraf sorusu sizi çok daha önlere geçiriyor; bu nedenle sınavdan önce bolca paragraf sorusu çözmeniz lehinize oluyor.

 

Bu kitabı faydalı bulanlar için diğer önerilerimiz

Benim Hocam Yayınlarının bu kitabı size faydalı geldiyse aynı yayınevi tarafından çıkarılan 2023 TYT Türkçe Video Destekli Konu Anlatımı ve 2023 TYT Tarih Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası adındaki kaynak kitaplarını da listenize ekleyebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.