idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sözel ve sayısal olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Her bölümde 50 adet olmak üzere toplam 100 soru bulunmaktadır. Verilen süre ise 135 dakikadır. Bu kitap; yeni sınav formatı dikkate alınarak, özellikle çıkmış sorulardan yararlanılarak, son yapılmış olan 3 Temmuz 2022 sınavın kapsamına ve soruların yapısal özelliklerine uygun konu alanlarına ve bireysel çalışma stratejilerine yer verilerek siz değerli adaylarımız için Sayısal ve Sözel bölüm olarak 2 cilt halinde hazırlanmıştır. Sözel Bölüm 464 sayfa, Sayısal Bölüm 512 sayfa içermektedir. Kitapta sınavdaki soruların yıllara göre değişimi baz alınarak analizli konu anlatımı yapılmış, uygun soru ve çözümleme teknikleri verilmiş ve sınav sorularının ayrıntılı çözümlemeleriyle 2023 DGS’ye kaliteli ve verimli biçimde hazırlanmanızı sağlamak amaçlanmıştır. Yargı Yayınevi birçok alanda yayımlamış olduğu sınavlara hazırlık ve kaynak kitapları ile öğrencileri başarıya ulaştırmanın verdiği haklı gururu yaşayarak titiz ve sorumlu bir anlayışla hazırlamış olduğu bu kılavuz kitabını sizlere sunmaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.