idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Üniversiteye hazırlık maratonuna girdiniz ve ilk aşama olan Temel Yeterlilik Testi sorularına mı çalışıyorsunuz? 2022 TYT Biyoloji Soru Bankası hazırlık sürecinde yanınızda! Kitaptaki biyoloji sorularını çözerek TYT netlerinizi artırabilirsiniz. Kitaptaki tüm soruların videolu soru çözümlerini de Üç Dört Beş Yayınlarının kendi sitesinden takip edebilirsiniz. Temel Yeterlilik Testi fen netlerinizi artırarak sınavda en yüksek puana ulaşmak için siz de Erdinç Çakıroğlu tarafından hazırlanan Biyoloji Soru Bankası'ndan çalışabilirsiniz. Gelin, kitabı daha yakından inceleyelim.

 

"2022 TYT Biyoloji Soru Bankası" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

ÖSYM soru diline ve tarzına göre hazırlanan biyoloji soruları, TYT sorularını çözerken size kolaylık sağlıyor. Soruların kazanım odaklı hazırlanmış olması biyoloji konularını da öğrenmenize yardımcı oluyor. Kitapta bulunan karma sorular, öğrendiklerinizi pekiştirme olanağı yaratıyor. 2022 TYT Biyoloji Soru Bankası içeriğinde bulunan orijinal soru çeşitleri ufkunuzu daha da genişletiyor, böylece çıkabilecek farklı sorulara da hazırlıklı olmanız mümkün oluyor. 2022 TYT Biyoloji Soru Bankası akıllı tahta uyumlu olduğu için hem okulda hem dershanede kaynak kitap olarak da rahatça kullanılabiliyor. Kitabı hem üniversite hazırlık öğrencileri hem üniversite hazırlık öğretmenleri akıllı tahta uygulaması sayesinde birlikte kullanarak ders yapabiliyor. Kitabın 345 Mobil Kütüphane özelliğinin olması da mobil kullanıcıların kolayca görüntüleyebilmelerini sağlıyor. Temel Yeterlilik Testi içinde bulunan 20 fen sorusunun 6 tanesi biyoloji dersinden geliyor. TYT Fen Bilimleri Testi yapılma ortalaması tüm öğrenciler baz alındığında 3 net civarında bulunuyor. Dolayısıyla bu kitabın sorularını çalışarak 6 biyoloji sorusunu doğru cevaplamanızın puana yansıması sıralamanız üzerinde oldukça etkili oluyor. Siz de videolu çözümlü soru bankasından çalışarak çok daha başarılı bir sınav çıkarabilirsiniz. Üç Dört Beş Yayınları tarafından ilk baskısı 2018 yılında yapılan kitap, güncel sınav sorularına uyumlu şekilde sunuluyor. 288 sayfadan oluşan soru bankası, 22 cm eni ve 29 cm boyundaki ebatlarıyla öğrencilerin kolayca kullanmaları için ideal büyüklüğe sahip. ÖSYM, YÖK ve MEB sistemine uygun olarak hazırlanan 2022 TYT Biyoloji Soru Bankası, okul derslerinize de yardımcı bir kaynak niteliği taşıyor. Videolu çözümler eşliğinde kitaptaki testlerin nasıl çözüldüğünü öğrenebilirsiniz. Kitaptaki soruların çözümlerine akıllı telefonlardan, tabletten veya PC'den kolayca erişim sağlayabilir, hem okul ders başarınızı hem üniversite sınav başarınızı yükseltebilirsiniz.

 

Bu kitabı faydalı bulanlar için diğer önerilerimiz

TYT'de daha başarılı olmak için 2022 TYT Fizik Soru Bankası, 2022 TYT Kimya Soru Bankası, 2022 TYT Matematik Soru Bankası ve 2022 Türkçe Soru Bankası adlı kitapları da kaynaklarınızın arasına katabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.