idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (2)

Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavına hazırlanıyor ve YKS'de başarılı olup iyi bir lisans programına mı yerleşmek istiyorsunuz? AYT'de (Alan Yeterlilik Sınavı) Fizik netlerinizi artırarak, fen alanındaki yeterliliğinizi gösterebilir ve fen puanınızı yükseltebilirsiniz. "Peki ama bunu nasıl yapacağım?" diye soruyorsanız, doğru kitabı inceliyorsunuz. 2022 AYT Fizik Soru Bankası bu konuda en iyi yardımcınız olmaya aday. Üç Dört Beş Yayınları tarafından üniversite hazırlık öğrencilerine sunulan 2022 AYT Fizik Soru Bankası, fen netlerinizi artırmak için çalışma masanıza konuk oluyor. Gelin, kitabı daha yakından tanıyalım.

 

"2022 AYT Fizik Soru Bankası" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

Alan Yeterlilik Testi Fizik sorularına benzer tipte soruların yer aldığı 2022 AYT Fizik Soru Bankası, ÖSYM diline uygun hazırlanan sorularıyla üniversite hazırlık maratonunda adaylara çok yardımcı oluyor. Okul ders müfredatına uygun olarak hazırlanan kitap hem okulda yapılan yazılı ve test sınavlarınıza hem AYT başarınıza olumlu etki ediyor. Böylece hem okul fizik dersi notlarınız iyi geliyor hem AYT fizik netleriniz artarak üniversiteye yerleştirme puanınız yükseliyor. Dilerseniz kitabı lise fizik dersleri için de kaynak kitap olarak kullanabilirsiniz. Yazılı konularınızla ilgili kitapta bulunan soruları çözerek sınavda gelebilecek sorulara da daha kolay hâkim olabilirsiniz. AYT kapsamında soru çıkan fizik konularına göre hazırlanan soru bankası, sizi üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlıyor. Üç Dört Beş Yayınları'nın kendi görsel medya kanalında anlatılan AYT Fizik konularını ve ilgili fizik sorularını görsel olarak da bulabilirsiniz. Üç Dört Beş Yayınları kanalında videolu soru çözümlerini takip ederek elinizdeki kitabın tüm sorularının çözüm yolunu kolayca öğrenebilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Alan Yeterlilik Testi sınavında 11 ve 12. sınıf fizik derslerinin konularından soru geldiğini biliyor muydunuz? Önceki sınıf konularıyla ilgili fizik soruları TYT sınavında sorulurken AYT'de yalnızca 11 ve 12 fizik konularıyla ilgili sorular sorulur. 2022 AYT Fizik Soru Bankası isimli kitapta tam da buna yönelik sorular bulunur. 392 sayfadan oluşan bu kitaptaki testlerin hepsini video anlatımlarını da izleyerek çözdüğünüzde AYT fizik testinde cevaplayacağınız soru sayısı artar. Çok iyi bir çalışmayla ve tekrarla AYT'de çıkan 14 fizik sorusunun tamamını doğru yanıtlamanız da mümkün olur. 2022 AYT Fizik Soru Bankası adlı kitapta; Vektörlerden Atışlara, Basit Makinelerden Çembersel Harekete, Dalga Mekaniği ve Elektromanyetik Dalgalardan, Modern Fizik bölümüne kadar tüm AYT fizik konularıyla ilgili test sorularını bulabilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

2022 AYT Fizik Soru Bankası kitabını faydalı bulduysanız Üç Dört Beş Yayınları tarafından sunulan 2022 TYT Kimya Soru Bankası ve 2022 TYT Biyoloji Soru Bankası adlı kitapları da kaynaklarınız arasına ekleyerek AYT Fen puanınızı artırabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.