idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Selçukludan Osmanlıya Bu Toprağın Öyküsü 1000 Yıl; Anadolunun Selçuklu ile başlayan, Osmanlı ile devam eden ve XI. yüzyıldan günümüze dek ele alan eşsiz bir tarih öyküsü.

Op. Dr. Tuğrul Kihtirin farklı diliyle dikkat çeken kitapta; Edirneden Malazgirte, Manisadan Erzuruma kadar Türkiyenin yazar tarafından bizzat ziyaret edilen yüzlerce cami, sebil, külliye, türbe ve kabrin ve onları meydana getiren Türklerin Anadoluya gelmeden önce ve geldikten sonraki tarihleri anlatılıyor. Türklerin bu uygarlık hikayesi, kitapta sadece klasik tarih yaklaşımıyla askeri ve siyasi yönüyle değil, kültürel, sanatsal ve insani boyutlarıyla da ele alınıyor. İncelenen Türk devletlerinin soylarını devam ettirme mücadelelerinin kaynaklara dayalı olarak belgelendirilmesi ise bu inanılmaz hikayeyi bilimsel kılmakta.

Yaklaşık 2 yıllık titiz bir çalışmanın ürünü olan 452 sayfalık Selçukludan Osmanlıya Bu Toprağın Öyküsü 1000 Yılda anlatılan kişiler, eserler ve şehirlerin hikayeleri, renkli görseller eşliğinde okurun gözünde adeta yeniden canlanıyor. Türklerin kökenlerine ve bin yıllık geçmişlerine asri bir bakış açısıyla şahit olmak isteyen herkes için kaçırılmayacak bir eser.



Sayfa Sayısı: 452

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Boyut Yayın Grubu
Katkıda Bulunanlar
Kapak Tasarımı:Ahmet Torpil,Ahmet Torpil
Fotoğraflar:Tuğrul Kihtir,Tuğrul Kihtir

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.