idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (5)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

YKS'ye mi hazırlanıyorsunuz? Peki, TYT Türkçe konularına ait çok sayıda test sorusu çözdünüz mü? Müslüm Kaplan tarafından hazırlanan Türkçe sorulardan oluşan 2022 TYT Türkçe Soru Bankası, Yükseköğretim Kurumları Giriş Sınavına hazırlanan öğrencilerin TYT Türkçe sorularını başarıyla çözebilmeleri için çok faydalı bir kitap niteliği taşıyor. Kitabın içindeki sorular tüm TYT Türkçe konularını kapsıyor. Üstelik kitaptaki testlerin videolu çözümlerini de izleme olanağınız bulunuyor. Gelin, 2022 TYT Türkçe Soru Bankası isimli kaynağı yakından görelim.

 

"2022 TYT Türkçe Soru Bankası" adlı kitap, hazırlık sürecinize nasıl katkı sağlar?

Temel Yeterlilik Testi, Yükseköğretim Kurumları Giriş Sınavı sistemi içinde ilk aşamayı temsil ediyor. İki gün yapılan sınavın ilk gününde Temel Yeterlilik Testi uygulanıyor. Birinci oturum olarak nitelenen bu sınavda adayların Türkçe dersinden 40 soruluk testi cevaplamaları bekleniyor. İşte 2022 TYT Türkçe Soru Bankası adlı kitap bu 40 sorunun geldiği konulara uygun şekilde hazırlanan testlerden oluşuyor. ÖSYM soru diline uygun şekilde hazırlanan Türkçe test sorularını bulabileceğiniz kitap, üniversite sınavına hazırlık sürecinde en önemli kaynaklarınızdan biri olmaya aday! TYT'de en az bir Türkçe neti olmayan adayın puanının hesaplanmayacağını düşündüğünüzde TYT Türkçe hazırlık kitaplarının önemini daha iyi kavramak mümkün. Diğer derslere oranla hem soru sayısının fazla olması hem puanınız hesaplanırken en az bir net çıkarma zorunluluğu, hazırlık sürecinde bu dersin önemini artırıyor. Üç Dört Beş Yayınları tarafından basılan 2022 TYT Türkçe Soru Bankası, bu anlamda Türkçe netlerinizi artırmayı hedefleyen bir kaynak. Yardımcı video kaynaklar ile kitaptaki soruların konulara uygun olarak çözüldüğünü görebilirsiniz. Hocaların yaptığı videolu soru çözümleri, sorunun cevabını öğrenmenizi sağlarken gerektiğinde o sorunun çıktığı Türkçe dersi konularına da değinerek konu tekrarı yapmanıza da katkı yapmış oluyor. Kazanım odaklı olarak hazırlanan kitap; konuları öğrenmenizi, öğrendiklerinizi pekiştirmenizi sağlıyor. Ufuk açıcı ve yeni tip sorulara aşinalık hissetmenizi sağlayacak orijinal soruları da kitapta görebilirsiniz. Kitabın akıllı tahta uyumlu olması sayesinde okulda, dershanede ya da kursta öğrenci ve öğretmenler tarafından kolayca kullanılması mümkün oluyor. 345 mobil kütüphane olanağına sahip kitabı; bilgisayar, akıllı telefon, tablet gibi cihazlardan rahatlıkla takip edebilirsiniz. 2022 TYT Türkçe Soru Bankası oldukça hacimli bir kaynak, büyük boy 440 sayfalık kitabı sonuna kadar tüm sorularını çözerek çalıştığınızda Türkçe TYT başarınızı yükseltebilirsiniz.

 

Bu kitabı faydalı bulanlar için diğer önerilerimiz

Türkçe soru bankasını faydalı bulduysanız TYT hazırlık sürecinde kullanmak üzere 2022 TYT Matematik Soru Bankası, 2022 TYT Fizik Soru Bankası gibi kitapları da inceleyebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.