idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İngiliz yazar George Orwell'ın 1949 yılında yayımlanan kült mertebesine erişmiş eseri Bin Dokuz Yüz Seksen Dört, distopik romanlar alanında en iyi bilinen kitaplardandır.

Kendisi, kitabı yayımlandıktan sonra kitapta anlattığı toplumla ilgili olarak, 'Gelecekte var olacağına tam olarak inanmasam da benzer bir toplumun olacağını düşünüyorum,' diyecektir.
Bin Dokuz Yüz Seksen Dört; '2+2=5', 'Büyük Birader', 'Düşünce Polisi' gibi kavramları günümüze kadar ulaştıran, her dönem, içinde dünya siyasetinden bir şeyler bulabileceğiniz, 20. yüzyılın en etkileyici distopyalarındandır.
Güç ve iktidarın sınırsızca uygulandığı, özgürlüklerin tümden ortadan kaldırıldığı, her hareketin izlendiği kısacası zihnin denetim altına alındığı Bin Dokuz Yüz Doksan Dört için ünlü Psikanalist Erich Fromm şu sözleri söyleyecektir:
'Bu eser, bir ruh halinin dile getirilmesinin yanında bir uyarı niteliğindedir. Dile getirilen ruh hali, insanlığın geleceğine ilişkin handiyse bir umarsızlık, uyarı ise tarihin akışı değişmediği sürece dünyanın dört bir yanındaki insanların en insani niteliklerini yitirecekleri, ruhsuz otomatlara dönüşecekleri, üstelik bunun farkına bile varamayacaklarıdır (…)'

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:George Orwell
Çevirmen:Sevdenur Cebeci

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.