idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Mi 13 Uyumlu Aramid Karbon Fiber Magsafe Özellikli Wlons Radison Kapak Aramid lif, ısıya dayanıklı ve güçlü bir sentetik lif türüdür. Uzay araştırmaları ve askeri amaçla, kurşun geçirmez giysi ve balistik bileşimlerinde kullanılır. Aramid özellikli Radison kapak ile güvende hissedin. Karbon fiber kompozit malzeme, çok katmanlı sıkıştırma yapısı. %80 aramid, %20 karbon fiber. 1300K yüksek mukavemet ve basınç direnci. 5300Pa çarpma dayanıklılığı. Kamera koruma yükseltisi 0,5mm'dir. Kenarları silikon, arka yüzeyi aramid karbon fiber olarak tasarlanmıştır. Böylece cihazınızın arka yüzeyi çok güçlü
kurşun geçirmez, yüksek mukavemet gösteren, sertlik ve yumuşaklığı aynı anda veren güçlü bir zırh haline geliyor. Havacılık sınıfı malzeme ile aynı malzemeden üretildiğinden telefonunuz çelik levhanın gücüne ve hassas el hissine sahip oluyor. 36 güçlü mıknatısı ile magsafe wireless şarj özelliği Kaymayı önleyici ve parmak izi bırakmayan tasarım. Mükemmel dokunuş hissiyatı, cilt dostu ve ince-hafif yapısıyla konforu hissedin. Düşme ve aşınmalara karşı dayanıklı. Tozlanmaya ve yağlanmaya karşı dirençli. Güçlü köşe koruması. Ultra incelik. Birebir uyum sağlayan kalıp.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.