idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayat her zaman bizi beklemediğimiz yerden vurur!

Hiç beklemediğimiz bir anda hiç beklemediğimiz kişi yapar bu vuruşu.

 

Bazen kendini ne kadar hazırlıklı hissetsen de, kötülerle ve kötülükle başa çıkamazsın, çünkü onlarla aynı kabuğun içinde değilsindir.

 

Mutluluğu ararsın sadece; yakındır sana, uzansan yakalayabilecek gibi ama asla dokunamazsın. Bakarsın... Beklersin sadece, öylece. Her şeyi bilerek ama hiç hazır olmayarak. Sonra o soru gelir aklına, 'Tüm hayatım yalan mıydı?' diye sorarsın kendine... Eğer bulursan cevabını bana da söyle...

 

Acı olan, içini yakan, duymak istemediğin ve yüzleşemediğin gerçeklerden kaçamazsın; çünkü kaçarak bir yere asla  varamazsın.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.