idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
ÜRÜN ADI 10. Sınıf Dinamo Sayısal Set ISBN 8682966127483 AÇIKLAMA Merhaba değerli arkadaşım. Lisede ikinci adımını atmak, 10. sınıfa başlamak üzeresin. Şimdi senin 10. Sınıf Dinamo Sayısal Setine ihtiyacın var. Neden mi? Çünkü şimdi senin harekete geçmen gerek. Bu hareket üniversite sınavlarına kadar ivmelenerek devam edecek, sana sınav kazandıracak. Peki 10. Sınıf Dinamo Sayısal Setinde hangi kitaplar var? - 10. Sınıf Matematik Dinamo Soru Bankası sayfa sayısı 392 - 10. Sınıf Fizik Dinamo Soru Bankası sayfa sayısı 232 - 10. Sınıf Kimya Dinamo Soru Bankası sayfa sayısı 240 - 10. Sınıf Biyoloji Dinamo Soru Bankası sayfa sayısı 200 Bu kitaplarda hem 10. sınıf hayatında hem de ileride gireceğin üniversite sınavlarında en çok karşılaşacağın soru tiplerini bulacaksın. Kolaydan zora doğru adım adım soru çözmenin inceliklerini öğrenecek, öğrendiğin konuların zihninde kalıcılığa ulaşmasını bu sorularla sağlayacaksın. Takıldığın yerde de TATS’a başvuracaksın. Telefonuna indirdiğin TATS uygulamanla testlerin hemen üstündeki karekodları okutarak soruların çözüm videolarına ulaşabilirsin. Kazanmak için hareket, harekete geçmek için Dinamo şart! Türü: Soru Bankası Sayfa Sayısı: 4 Kitap toplam sayfa 1.064 Soru Sayısı: 4359 ISBN: 8682966127483 STOK DURUMU STOKTA GRAMAJ

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.