idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Murat Menteş'in yazdığı, Hakan Karataş'ın çizdiği Tabancalı Kız sizlerle! Akıcı ve mizah dolu anlatımıyla okurları kendine hayran bırakan yazar Murat Menteş'in önceki kitaplarında da birlikte çalıştığı usta çizer Hakan Karataş ile birlikte hazırladığı Tabancalı Kız isimli çizgi roman, uzun yıllar süren bir çalışmanın sonucu.

 

"Tabancalı Kız" adlı kitabı neden okumalısınız?

Yeşilçam tutkunuysanız, Murat Menteş okuyucusuysanız ve çizgi roman hayranıysanız Tabancalı Kız adlı çizgi romanı mutlaka okumalısınız. Tabancalı Kız'ı elinizden bırakmak hatta bitirmek istemeyeceksiniz. Aksiyon ve aşk dolu bu serüven, okuyucularına 248 sayfanın çabucak bittiğini düşündürüyor. Bu kitapta Murat Menteş'in üç tutkusu birleşiyor: Yeşilçam Sineması, çizgi romanlar ve edebiyat. Cinai anlatının yeni bir örneği olan kitap, yazarın diğer kitaplarında olduğu gibi yine Alfa Yayıncılık aracılığıyla okurlarıyla buluşuyor. Tabancalı Kız'ın ana temasını çocukluktan beri birbirine aşık iki sevgili olan Kader ile Kemal'in melodramı oluşturuyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Tabancalı Kız adlı kitabın ana karakteri Kader'in çiziminde ünlü Yeşilçam aktristi Türkan Şoray model olarak alınır. Dünyaca ünlü birçok çizgi romanda kullanılan karakter yaratımı tekniği ile Tabancalı Kız'da Şoray'ın yanı sıra Haluk Bilginer ve İhsan Yüce gibi unutulmaz oyuncular da yer alır. Kitabın son sözünü "Bir Yeşilçam Enstalasyonu: Tabancalı Kız" başlığıyla akademisyen ve yazar Yalın Alpay yazar. Kitap hakkında ünlü oyuncu Türkan Şoray'ın yorumu ise "... Kader Kardinal'in hikâyesi yüreğime işledi." olur. Murat Menteş Haziran 2022'de paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde Türkan Şoray'a şükranlarını sunar ve Şoray'ın artık yalnızca Yeşilçam'ın değil çizgi romanın da sultanı olduğunu belirtir. Murat Menteş, daha önce usta çizer Kutlukhan Perker ile beraber Penguen dergisinde "D.E.Ç.S.İ" ve Karakarga Dergi'de "Dehşet Bey" isimli iki çizgi roman kaleme alsa da kitap olarak çıkan ilk çizgi romanı Hakan Karataş'ın çizdiği Tabancalı Kız olur. Derde Deva Randevu serisiyle daha önce de Murat Menteş ile çalışan Hakan Karataş; bu kitabı tek başına eskizler, çizer, renklendirir ve okuma balonlarını tek tek elle doldurur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Tabancalı Kız adlı kitabı sevdiyseniz Murat Menteş ve Hakan Karataş ikilisi tarafından hazırlanan, zaman tünelinde bir yolculuğu anımsatan, söyleşi formatında bir edebiyat antolojisi olma özelliği taşıyan Derde Deva Randevu serisinin ilk kitabını okuyabilirsiniz. Murat Menteş romanlarını merak ediyorsanız 100 yaşındaki bir İstiklal Gazisinin sıra dışı öyküsünün anlatıldığı Ruhi Mücerret adlı kitaptan başlayabilirsiniz.

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Murat Menteş,Hakan Karataş

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.