idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsan yorar insanı en çok… İnsan üzer, insan kırar, insan incitir. Öyle karmaşık bir mücadele veririz ki toplumda, kimimiz sahile vuran deniz kabukları gibi hayatın kıyısına sürükleniriz. Olmayan Hayat kıyıya vuran insanların genellikle hazin öykülerini ele alıyor. Yorulmuş kalpleri, kendi hengâmesinde yenik düşen akılları irdeliyor.

 

Psikoloji bilimine vakıf olan bir kalemden ‘Olmayan Hayat’ların yaşanırken örseleyen anılarını okumak insana dair birçok ayrıntıyı okurun gözleri önüne serecektir. Eserde zaman zaman aktarılan bilimsel bazı veriler, konunun daha doğru ve derinlemesine kavranmasını sağlayacaktır. Bu anlamda bir kısmı oldukça önemli, bir kısmı ise kolayca atlatılabilecek sorunlar bir arada görülerek ruh sağlığının ne kadar önemli bir zenginlik olduğu fark edilebilecektir kuşkusuz.

(Tanıtım Bülteninden)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.