idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

TYT SÖZELPDF FUL Eğitim Seti (1300 Sayfa)

PDF DijitalEğitim Seti

1300 SayfalıkDEV Kaynak

Video Destekliolduğu için Karekodla videoları izleme imkanı

%100 Başarı

PDFaçabildiğiniz tüm ortamlarda PDF Kitaplarımızı okuyabilirsiniz. Cep Telefonu,Bilgisayar, Laptop, Mobil Cihazlar, Akıllı TV gibi tüm aygıtlarda ders çalışmaimkanı.

Karekodlarla Zamanve Mekan sınırı olmadan istediğiniz zaman istediğiniz yerden izleme imkanınasahipsiniz.

TYT SÖZEL Fullemekisteyenler içindir.

Her şeyinpahalılaştığı dönemde ENİNE BOYUNA EĞİTİM olarak öğrencilerimize TYT SÖZELSınavında %100 başarı elde ettirecek PDF Modüler Kitap Setini neredeyse bedavaolarak veriyoruz.  

Bugüne kadarhazırlanmış en geniş kapsamlı ve TYT SÖZEL sorularını fulletme garantisi vereneğitim kitabıdır. Kitap PDF olarak adresinize indirme linki olarak gönderilecektir.Kitap renkli ve kalıcı öğrenme garantisi vermektedir. Özel ders hocalarıtarafından TYT SÖZEL için özel olarak hazırlanmıştır. Konuyla ilgili videolaraulaşacağınız adres tarafınıza gönderilecektir. Bu Set TYT SÖZEL sınavındafullemek isteyenler için hazırlanmıştır.

Bugüne kadarhazırlanmış klişe TYT SÖZEL Kitaplarından farklı olarak hedefi 15-20 soruyaparak vaziyeti kurtarmak değil. TYT SÖZEL ile ilgili soruların tamamınınçözmektir.

Kitap SetiModüllerden oluşmaktadır.

İster çıktısınıalın, isterseniz PDF açabileceğiniz tüm ortamlarda çalışın.

Okula giderken,işe giderken, evde, yolda, serviste, yatarken, otururken her ortamda PDFkitaplarınızı açın ve derslerinize çalışın. Birçok öğrencinin yanılgıya düştüğüTYT SÖZEL kolay hallederim yaklaşımıdır. Oysaki TYT SÖZEL kurallı çalışılırsa başarılır.

1300 Sayfadanoluşan ders notları konuları sıkıcı anlatımdan uzaklaştırarak kalıcı öğrenmesağlayacaktır.

Bu setleöğrenmiş olacağınız Dersler ile ileride gireceğiniz tüm sınavlarda İlgilisorularını gözü kapalı çözeceksiniz.

Çok önemlikonular değişik alt başlıklarla yinelenmiştir. Kalıcı öğretmeyi hedeflediğiiçin tekrarlar sıkıcı olmadan öte eğlenceli hale getirilmiştir.

Bir kitaptayazıların sıkıştırılması öğrenmeyi olumsuz etkilediği bilincinde olduğumuz için1,5 yazı aralığı ve standart 12 punto (Yazı büyüklüğü) kullanılmıştır.

Grafiklerlekonular özetlenmiş ve kurallar formülize edilerek yine kalıcı öğrenmehedeflenmiştir.

Sınavda noktaatışı yapmanız hedeflenmiş ve konular kategorize edilmiştir.

Başka kaynağaihtiyacınız olmayacaktır. Bu eğitimi tamamladığınızda geriye sadece soruçözümleri için kaynak arayışınız olmalıdır.

Çok fazlakaynakla iştigal etmeniz hem zaman kaybınız olacak hem de bilgi, kaynakkirliliğine yol açacaktır.

Ürüne ait fatura ve Ürüne ait videolara ulaşım kodu ve PDFkitaplarını indirme linki verilmektedir.

Yasal Uyarı: Ürünün internette ve sosyal ağlarda ve yine okullarda, dershanelerde, kurslardatoplu paylaşımı yasaktır. Konuyla ilgili o yer mahkemeleri yetkilidir.  

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.