idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

2024 TYT Dijital Eğitim Seti(1200 PDF Sayfası)

TYT Fulleten Eğitim Seti

Dersler Video Desteklidir

2024 TYT Sözel Dijital Eğitim Seti

2024 TYT Eşit Ağırlık DijitalEğitim Seti

1200 Sayfalık DEV PDF Kitapları

2024 TYT Türkçe Hazırlık Kitabı

2024 TYT Matematik Ha zırlık Kitabı

2024 TYT Geometri Hazırlık Kitabı

2024 TYT Coğrafya Hazırlık Kitabı

2024 TYT Felsefe Hazırlık Kitabı

2024 TYT Din Kültürü HazırlıkKitabı

 

Üniversite Hazırlık Setlerinin çokpahalılaştığı bu dönemde ENİNE BOYUNA EĞİTİM olarak öğrencilerimize TYTSınavında %100 başarı elde ettirecek SÖZEL PDF Modüler Kitap Setini neredeysebedava olarak veriyoruz.

 

Bugüne kadar hazırlanmış en genişkapsamlı ve TYT Tüm Sözel sorularını (Tarih Hariç) fulletme garantisi vereneğitim kitabıdır. Kitap PDF olarak indirme linki şeklinde gönderilecektir.Kitap renkli ve kalıcı öğrenme garantisi vermektedir. Özel ders hocalarıtarafından TYT için özel olarak hazırlanmıştır. Konuyla ilgili videolaraulaşacağınız adres tarafınıza gönderilecektir.

 

Bu Set TYT sınavında SÖZELİfullemek isteyenler için hazırlanmıştır.

 

Bugüne kadar hazırlanmış klişeSözel Kitaplarından farklı olarak hedefi 15-20 soru yaparak vaziyeti kurtarmakdeğil. TYT Sözel ile ilgili soruların tamamının çözmektir.

Kitap Seti Modüllerdenoluşmaktadır.

İster çıktısını alın, istersenizPDF açabileceğiniz tüm ortamlarda çalışın.

 

Okula giderken, işe giderken,evde, yolda, serviste, yatarken, otururken her ortamda PDF kitaplarınızı açınve coğrafya çalışın. Kitap Soru Cevap Mantığıyla hazırlanmıştır. Soruları vecevapları okudukça kalıcı öğrenmeyi sağlamış olacaksınız. Bir çok öğrencininyanılgıya düştüğü Sözel kolay hallederim yaklaşımıdır. Oysaki TYT kurallıçalışılırsa kurallıdır. 1200 Sayfadan oluşan ders notları konuları sıkıcıanlatımdan uzaklaştırarak kalıcı öğrenme sağlayacaktır. Bu setle öğrenmişolacağınız Dersler ile ileride gireceğiniz tüm sınavlarda İlgili sorularınıgözü kapalı çözeceksiniz. Çok önemli konular değişik alt başlıklarlayinelenmiştir. Kalıcı öğretmeyi hedeflediği için tekrarlar sıkıcı olmadan öteeğlenceli hale getirilmiştir.

 

Bir kitapta yazılarınsıkıştırılması öğrenmeyi olumsuz etkilediği bilincinde olduğumuz için 1,5 yazıaralığı ve standart 12 punto (Yazı büyüklüğü) kullanılmıştır. Grafiklerlekonular özetlenmiş ve kurallar formülize edilerek yine kalıcı öğrenme hedeflenmiştir.Sınavda nokta atışı yapmanız hedeflenmiş ve konular kategorize edilmiştir.Başka kaynağa ihtiyacınız olmayacaktır. Bu eğitimi tamamladığınızda geriyesadece soru çözümleri için kaynak arayışınız olmalıdır.

 

Çok fazla kaynakla iştigal etmenizhem zaman kaybınız olacak hem de bilgi, kaynak kirliliğine yol açacaktır.

Ürüne aitfatura ve Ürüne ait videoların ulaşım linki ve mail adresinize gönderilecek PDFKitap

 

Yasal Uyarı:Ürününinternette ve sosyal ağlarda ve yine okullarda, dershanelerde, kurslarda toplupaylaşımı yasaktır. Konuyla ilgili o yer mahkemeleri yetkilidir.

 

 

2024 TYT Dijital Eğitim Seti (1200PDF Sayfası) İçeriği:

2024 TYT Türkçe Hazırlık Kitabı

2024 TYT Matematik Hazırlık Kitabı

2024 TYT Geometri Hazırlık Kitabı

2024 TYT Coğrafya Hazırlık Kitabı

2024 TYT Felsefe Hazırlık Kitabı

2024 TYT Din Kültürü HazırlıkKitabı

2024 TYT Türkçe Karekodlu DersVideoları

2024 TYT Matematik Karekodlu DersVideoları

2024 TYT Geometri Karekodlu DersVideoları

2024 TYT Coğrafya Karekodlu DersVideoları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.