idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
LEGO Star Wars 75251 Darth Vader's Castle +9 Yaş (1060 Parça)

LEGO Star Wars 75251 Darth Vader's CastleLEGO® Star Wars 75251 Darth Vader’in Kalesi ile Mustafar gezegeninde aksiyon sahnesini hazırla! Vader’in ürkütücü görünen evini içeren bu yapım setinde parçalarla yapılan lav nehri, fare droid ve kilitlenme istasyonu olan bir yeraltı hangarı, holokronlu kadim Sith mabedi, ekstra mühimmat rafları ve daha fazla Sith eseri saklamak için gizli bölmeler gibi pek çok harika detaylar var. Hangarda ayrıca mermi atıcıları ve Darth Vader minifigürünün oturabileceği yeri olan, parçalarla yapılan bir TIE Advanced Fighter modeli var. Ayrıca bir bacta tankı, Darth Vader’in holografik iletişim üniteli meditasyon odası ve en üstte savunma için mermi atan topu olan bir buluşma platformu bulunur. Bu set, klasik Darth Vader ile birlikte Kara Lord’un bacta tankı versiyonunu, 2 Kraliyet Muhafızını ve bir İmparatorluk Nakliye Pilotunu içerir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.