idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (1)
Globber Explorer 4in1 Bisiklet - Yeşil 632-106-3,4'ü 1 Arada Çocuk Bisikleti Dört mod - çocuğunuzun gelişimine göre değiştirilebilirAna sap – Çocuklara yönlendirmeyi öğrenirken rehberlik etmek ve öğretmek içinVidasız tasarım – Kolay montaj ve dört modda geçiş yaparken yardımcı olmak için.Güvenli 5 noktalı koşum takımı - rahat olacak şekilde tasarlanmıştır ve çocukları güvende tutarAyarlanabilir oturma yüzeyi - çocuklarla büyüyen değişimlerGlobber Explorer 4In1 Bisiklet çocuğunuzla birlikte büyüyor! Yaş Grubu: 10 Ay - 5 Yaş arası için uygundur. 4 farklı kullanımı ile 10 aydan 5 yaşa kadar kullanıma uygun çocuk bisikleti, çocuğunuzun en keyifli oyuncağıdır. Bebek bisikleti :10-36 Ay Ebeveyn kullanımlı bisiklet : 18-36 Bisiklet : 24-36 Ay Denge Bisikleti : 2-5 Yaş Taşıma kapasitesi : 20 Kg Ürün Özellikleri: 2 kademe ayarlanabilen ebeveyn direksiyonu Ebeveyn direksiyonundan sağa sola yön verme imkanı Anti UV özellikli ayarlanabilen ve çıkartılabilen güneşlik Yüksek ve geniş sırt dolgulu koltuk 5 kontrollü emniyet kemeri Arka fren özelliği Bebek kullanımında pratik çıkartılabilen güvenlik halkası Ayarlanabilen ayak koyma yeri Patentli vidasız arka teker tasarımı ( 2 arka teker birleştirilerek 1 teker olur) 2 kademe ayarlanabilen sele. Kutu Ölçüleri : 23 x 65 x 36 cm. Ürün Ölçüleri : 95 x 47 x 96 cm.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.