idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Gramsci'nin düşüncesini ve Hapishane Defterleri'nin karmaşık oluşum süreçlerini hiç kimse Valentino Gerratana ve Antonio Santucci kadar iyi anlamamıştır. Bu edisyonun ilk iki cildini hazırlarken onların uzmanlığından ve öğütlerinden fazlasıyla faydalandım. Ne keder ki, her ikisi de erkenden göçüp gittiler fakat bu cildin metin tenkidini inşa ederken yine de Gramsci'nin fikirlerini tartışmak ve metnini anlamak için birlikte harcadığımız saatler içerisinde bana verdikleri bilgileri ve görüşleri kullandım.
Joseph A. Buttigieg

Hapishane Defterleri, modern düşüncenin en temel metinlerinden biridir. Bu eserde siyaset, kültürel çalışmalar, felsefe, tarih, diyalektik vardır. Joseph A. Buttigieg'in çalışması inanılmaz bir başarıdır.
Fredric Jameson

Gramsci, modern İtalyan entelektüel tarihinin en önemli ve uluslararası alandaki en etkin kişiliklerinden biridir. Hapishane Defterleri yirminci yüzyılın en orijinal ve en anlaşılır Marksist düşünüşünü içermektedir, üstelik bu defa ustalıklı bir edisyon ve tercüme eşliğinde.
Eric Hobsbawm


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 536

Baskı Yılı: 2012


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 536

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kalkedon
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Antonio Gramsci
Çevirmen:Barış Baysal

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.