idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

2001 Şubat krizi sonrasında yeniden yapılandırılan bankacılık sektörü bir taraftan Basel düzenlemeleri kapsamında taşıdığı riski ölçen ve bununla uyumlu bir sermaye düzeyine sahip olan kurumlar haline gelirken diğer taraftan da bu riskleri elimine etmek için yoğun bir şekilde türev ürün kullanmaya başlamışlardır. Fakat, 2007-2008 küresel finans krizinin yol açtığı yüksek volatilite ve türev ürünlerin bu kriz döneminde oynadığı rol risk yönetiminde kullanılan bu ürünlerin bizzat kendilerinin de bir risk kaynağı olabileceğine dönük eleştirileri de beraberinde getirmiştir. Dolayısıyla, 2001 krizi sonrasında yeniden yapılandırılan bankacılık sektörünün bu yeni dönemde kur riski taşıyıp taşımadığı, risk ölçümünde kullanılan modellerin performansı ve risk yönetiminde kullanılan türev ürünlerin asli amacına mı hizmet ettiği yoksa bankaları daha riskli hale mi getirdiğinin incelenmesi önemli bir konu haline gelmiştir. Bu kitapta da bu konular üzerinde durulmuştur.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.