idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Alan Sınavı'na yönelik hazırlanan bu kitapta, sosyal bilgilerin temelleri, felsefe, günümüz dünya sorunları; bilim, teknoloji ve sosyal değişme; iletişim ve insan ilişkileri, sosyoloji, sosyal proje geliştirme, ekonomi, sanat ve estetik, arkeoloji, antropoloji, sosyal psikoloji, siyaset bilimi dersleriyle ilgili tüm konular ayrıntılı ve özgün bir şekilde ele alınmıştır. 
Her ders; özgün konu anlatımlarıyla sunulmuş ve metin içinde önemli olan yerler özel olarak vurgulanmıştır. Dikkat edilmesi gereken hususlar 'Uyarı' ikonu ile belirtilmiştir. Ayrıca kilit bilgiler sunmak için 'Önemli', 'Ek Bilgi' ve 'Not' şeklinde ikonlar verilerek okuyucuya yol gösterilmiştir. Son olarak sınavda çıkması muhtemel konular 'Tahmini Sınav Sorusu' olarak belirtilmiştir.

1. Sosyal Bilgilerin Temelleri
2. Felsefe
3. Günümüz Dünya Sorunları
4. Bilim, Teknoloji ve Sosyal Değişme
5. İletişim ve İnsan İlişkileri
6. Sosyoloji
7. Sosyal Proje Geliştirme
8. Ekonomi
9. Sanat ve Estetik
10. Arkeoloji
11. Antropoloji
12. Sosyal Psikoloji
13. Siyaset Bilimi

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.